mynewspapers.net

Rengöringsmedel som döda staph aureus

Rengöringsmedel som döda staph aureus


Staphylococcus aureus är en gemensam hushåll bakterier finns huvudsakligen i livsmedel. Den producerar toxiner som vid förtäring, leda till en rad olika krämpor. Enligt Ohio State University är symtomen kräkningar, diarré och kramper. En ny stam, som kallas Methicillin resistenta Staphylococcus aureus (MRSA), är resistenta mot antibiotika. Lyckligtvis, kemikalier och behandlingar finns som döda staph bakterier.

Handtvätt

I 2009 uppgav den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) att händerna är ett gemensamt område för bakterier ackumulering. FDA sade vidare att för att förhindra bakteriell överföring från en yta till en annan, rätt handtvätt är viktigt. Riktig handtvätt, enligt Conway regionala Health System, inkluderar med tvål och varmt vatten och grundligt skrubba händer i 10 till 15 sekunder eller längre, inklusive skura under naglarna.

Blekmedel

I 2001 Dr Mark Schneegurt, biträdande Professor i biologi vid Wichita State University, sade att blekmedel dödar många former av bakterier och virus. Lösningen bör vara stark nog att döda bakterier men inte så stark att den orsak du obehag vid rengöring. Den rekommenderade förhållandet är 1 msk per gallon vatten för mat kontaktytor, att låta lösningen luft torka i två minuter.

Spray Desinficerande rengöringsmedel

Många spray Desinficerande rengöringsmedel är effektiva att döda Staphylococcus aureus. Du måste läsa etiketterna noga. Enligt lag, kan inte städare ange att göra något när de i själva verket inte gör. Om etiketten renare dödar Staphylococcus aureus, appliceringsmetod och gånger noga följa.

Mål och överenskommelser

Målet är att döda Staphylococcus aureus och dess kusin, MRSA. Dr Schneegurt, föreskrivs emellertid att desinfektion inte är samma som sterilisering. Desinfektionsmedel dödar de ytan bakterierna, men sterilisering är en mer djupgående process. Kemikalier ensam inte kan sterilisera en yta helt eftersom bakterier kan vara djupt in i porerna. För de flesta hushåll program förhindrar kontakta rengöring av ytor av kemikalier men spridningen av olika bakterier och virus, inklusive Staph och MRSA.