mynewspapers.net

Reglemente för utomhusbelysning standarder

Reglemente för utomhusbelysning standarder


Utomhusbelysning förordningar försöker begränsa bländning från armaturer på samma gång ge säkerhet. Vare sig armaturer är i offentlig eller privat egendom, belysning normer som fastställts av en gemenskap ge fördelar för alla medborgare. Energibesparing spelar också en viktig roll i nyare utomhusbelysning förordningar.

Ytterbelysningen

Medan varje samhälle sätter sina egna exakta normer, anta många samhällen belysning förrättningar som har liknande natur. Många förordningar upp specifikt typ av ytterbelysningen tillåtna på bostäder och i uppfarter. I de flesta fall är 1 800 lumen per pol för extern belysning. Detta skulle normalt vara en 26 watt fluorescerande ljus, en 50-watt högintensiva ljus eller en 100-Watts glödlampa. Alla ljus som lyser på en grannes egendom är ljus trespass. Fastighetsägare bör undvika ljus trespass och fokusera sin exteriör belysning så det inte stör någon annan. I de flesta städer är 15 fot den maximala höjden för någon belysning på ett hem, om ljuset är på huset eller på en stolpe. Under semesterperioder, kan särskilda utomhusbelysning förordningar vara i kraft. När du installerar landskap belysning, måste husägare också undvika ljus trespass, särskilt om spotlights används.

Energibesparingar

De flesta städer följa federala mandatet från US Department of Energy som kräver alla ytterbelysningen ha automatisk fotoceller att slå ljus på och av. I fall där en fotocell ljusinstallation inte är möjligt, kan lampor med timers fungera som en ersättning. Dessa timers bör möjliggöra justeringar för belysningskrav beroende på behoven av säsongen. Exempelvis vore lamporna på färre timmar på natten under sommaren än på vintern. Medan kommunerna inte kräver sina medborgare att omedelbart byta till energisnåla armaturer, ber de att invånarna ersätta äldre armaturer med ny, energieffektiv som den äldre fixturer slutar att fungera.

Sky glöd

Många samhällen är att göra ett medvetet försök att minska mängden skyglow från utomhusbelysning. Sky glow är mängden ljus som strålar uppåt på natten. Det tjänar inget syfte och bidrar till att inte kunna tydligt se natthimlen. För att förhindra sky glöd, kräver utomhusbelysning bestämmelser ljus sköldar på fixturer som direkt fokus i ljusets nedåt. Inte bara är detta en bättre användning av armaturen, men det bidrar också till energibesparingar.