mynewspapers.net

Realistiska regnskogen hantverk för förskolebarn

Realistiska regnskogen hantverk för förskolebarn


Möjligheterna att skapa hantverk om regnskogen är lika olika som växter och djur som finns i regnskogen. Förskolebarn har möjlighet att lära sig om sällsynta och exotiska djur och växter, miljöskydd, geografi och olika typer av livsmedel genom att studera regnskogen. Hantverk projekt gör det enkelt för förskolebarn att förstå regnskogen ekosystem.

Rainforest träd

En av funktionerna i en regnskog är skiktning av träd skärmtak. Detta hantverk sätter konceptet i klar bild för förskolebarn. Varje barn kan ansvara för ett träd. I slutet av projektet möts alla de olika stora träd att Visa mångfalden av regnskog trädkronorna. Färg brun olika formade objekt, till exempel toalettpapper rullar rör, papprör handduk rulle, trä pinnar och tomma kapslar. Dessa kommer att stammarna för träd. Rita eller klipp ut trädtopparna från gröna konstruktion papper och lim på riktiga blad eller glitter. Limma trädtopparna till stammar. Stå alla träd tillsammans för att bilda en regnskog.

Regnskogen produkter Collage

Detta hantverk kan bli lite rörigt men kan lära förskolebarn vilka produkter växer i regnskogen. På en konstruktion papper Rita en design med lim och strö på en regnskog produkt som kaffe. Skaka av överflödigt kaffet att avslöja design. Du kan använda produkter som te, kakao, socker, ris, muskot, kokosflingor, kanel och kryddpeppar. Förskolebarn kan fortsätta att lägga till olika produkter tills de har ett collage av alla produkter som regnskogen.

Rainforest Anaconda

Detta hantverk kan involvera hela klassen i att skapa en av de största i världen. Ge varje elev en boll av modellera att rulla till en orm. Har alla elever bifoga sina ormar tillsammans för att skapa en lång anaconda. Göra ett stort huvud med lera och koppla till den långa ormen. Låt leran torka och har klass måla ormen tillsammans.

Rainforest vattenfall

Detta hantverk kan lära preschoolers om mångfalden i regnskogen vatten. Visa förskolebarn bilder av de mer exotiska typer av fisk som finns i regnskogen. Har dem färg sin egen version av en exotiska fiskar. Klipp ut alla fiskar. Sprida en stor bit av slaktare papper på golvet klassrummet och häll olika nyanser av blå färg på skumplast plattor. Har barn steg barfota i paint och glida fötterna längs slaktare papper att skapa vattenfallet. Hänga vattenfallet på väggen och bilda en pool på golvet. Limma fisken till vatten poolen. Använda mindre papper för en at-home version av farkosten.