mynewspapers.net

Råvaror som används i HåruträtarePlattång, eller hår strykjärn, har använts i årtionden av kvinnor som söker för att ge håret en chic och elegant överklagande. De tillämpas direkt till håret, och när uppvärmd, arbeta mycket på samma sätt som en traditionell järn skulle. Köra ned längden på håret, producera dessa Håruträtare stick straight överklagandet många ha begär. Men vad exakt är dessa Håruträtare gjorda av?

Historia

Som med någon form av anordning, har rakpermanentningsmedel utvecklats genom åren. I sådan, material som används för att göra dem har också. De som vi använder idag är vanligtvis gjorda av keramik, men i tidigare dagar de var gjorda av aluminium. Håruträtare var i bruk så tidigt som på 1870-talet, och dessa första några modeller skapades av uppvärmd aluminium eller metal. När metallen var varmkörd på någon värmealstrande källa, sattes den sedan direkt till hår, ofta svedning och bränna håret och avger ett mindre-än-behaglig lukt.

Betydelse

Idag finns det fortfarande varierande material i Håruträtare. De billiga sorterna är gjorda av metall spole. Den vanligaste typen av spolen metall visade för dessa är sedan koppar. Hår plattång enheten, Förkoppra värms sedan från spolarna i huvudet av järn och koppar plåtar är sedan köra genom håret. Dessa typer av hår järn kallas spole metall värmare.

Överväganden

Keramik-belagda plattor används i högre kvalitet Håruträtare. Dessa keramiska material är kända för att inte bara vara den säkraste för håret, men för att ge bästa resultat. I själva verket är en av de mest använda och vände sig till material för strykjärn Sedu keramik idag. De säljs i många olika stilar, modeller, och med olika värme kapacitet, men alla är centrerade runt de keramiska plattorna.

Identifiering

Det finns också Titan plattor som används i många av de högre kvalitet märkena av hår strykjärn. Titanium plattor är vanligtvis resistenta mot sprickbildning, jämnt distribuera värme och fungerar bra att få jobbet gjort. De kan värmas på spolen metall mode eller genom TC metoden, att förlita sig på kemi joner att få temperaturen rätt. I detta andra fall lackeras de i keramik.

Potentiella

Pläterar av ett hår platt järn, oavsett vilka material de är gjorda av, är ibland ytterligare belagda i en skyddande sköld än keramik. Dessa beläggningar kan vara från Teflon, som är tålig och resistenta mot flagning men inte alltför bra för håret. Tourmaline är också en beläggning används för många plattor och liknar kvaliteten på överdraget med keramiska plattor, och bättre för ditt hår.