mynewspapers.net

Rätt sätt att besvara bröllopinbjudningar



Om ett bröllop är formell eller informell, bör gäster försöka följa korrekt etikett regler när de svarar. Det korrekta sättet att svara på en bröllopsinbjudan kan vara förvirrande eftersom inbjudningar kommer med flera format av förtryckta R.S.V.P. kort, av vilka några är tom. Några inbjudningar kan inte innehålla ett svar kort alls. Det lämpliga svaret kan variera från ett bröllop till nästa helt enkelt på grund av texten på kortet.

Instruktioner

• Fyll i den angivna raden för ditt namn. Denna linje har vanligtvis ett versalt M i början. Fyll i "r. och Mrs. John Adam Jones" för ett gift par. Du kan också dra en linje genom M att skriva i en annan avdelning. Om inbjudan gjordes att du ensam, bara fylla i ditt rätta namn. Om inbjudan innehåller dina barn, fyll i ditt namn, din makes namn och behandlande barnens namn i ålder.

• Notera hur många människor kommer att delta om det finns ett utrymme, eller om bara några av de inbjudna gästerna kommer att kunna delta. Om alla deltar och det finns inte plats, har du inte att notera något. Försök inte att få någon, även dina barn, om de inte finns med på inbjudan.

• Markera lämplig linje om det finns två alternativ, en säger "kommer att delta" och den andra säger "inte kommer att delta." Om svar kortet har en rad som ser ut som "kommer att närvara vid ___" har du bara fylla i "inte" över den tomma raden om du inte kommer att delta. Om du kommer att delta, lämna den linjen tomt.

• Återgå ditt svar kort snabbt. Det är vanligtvis ett datum anges när ditt svar bör tas emot. Det är bäst-- och mest artiga--att svaret skickas tillbaka så fort du vet om du kommer att delta eller inte. Om bröllop datum är nära, skicka ditt svar omedelbart. För en destination bröllop, skicka ditt svar så snart som möjligt. Dina svar hjälper paret slutföra sina planer och budget.