mynewspapers.net

Random sätt att svara i telefonen

Random sätt att svara i telefonen


Ringer någon på telefonen normalt betyder att en vanlig hälsning: "Hej?" Svara på telefonen behöver inte vara tråkigt eller generiska. Bara för att den vanliga hälsningen gäller innebär inte en majoritet av telefon användare måste du använda den. Slumpmässigt svara på telefonen är ett roligt sätt att lysa upp din dag eller att göra någon skratta.

Fåniga hälsningar

Humorn är ett slumpmässigt sätt att svara i telefonen. Till exempel när någon ringer, en person kunde svara med en falsk firmanamn (såsom "Joe's Pizza, ta ut eller leverera?") eller en berömda filmen linje hälsning (Robin Williams "Hello, Vietnam" linje). Fler exempel på roliga sätt att svara i telefonen, finns i avsnittet.

Främmande språk hälsningar

Det finns många olika språk i världen och de flesta av dessa språk har olika sätt att säga "Hej." En person kan slumpmässigt svarar i telefonen med ett främmande språk hälsning som "Salve" (italienska) eller "Hola" (spanska eller portugisiska). Flytande talare kan fortsätta konversationen på det främmande språket att lägga till slumpmässigheten.

Falska hälsningsmeddelande

Om en person svarar telefonen som om det vore hans röstbrevlåda, börja den som ringt lämnar ett meddelande tänkande att personen inte har svarat i telefon alls. En person kan ändra sin röstmeddelande och svarar i telefonen med det budskapet för den resa som ringer upp slumpmässigt.

Återstående Mute

Genom att trycka på knappen svara på telefon och inte säga något, kan personen svara en telefon orsaka förvirring på uppringarens slutet. Mute för länge bor dock kan orsaka den som ringer att hänga upp, särskilt om den som ringt tror det var något fel med anslutningen.