mynewspapers.net

Quilt-som-du-gå instruktionerQuilt-som-du-gå metoder är en relativt ny företeelse i quilt-göra världen. Tanken på att bära längs små "biter" av en quilt tilltalar upptagen quilters. I stället för lappteknik tillsammans en komplett täcke topp, och sedan varva det med vadd och bakningen och montera den i en stillastående quiltning ram, kan dessa projekt bearbetas helt block för block. Översta blocket är pusslas och sedan lager med vadd och uppbackning av samma storlek, så all sömnad och quiltning är klar på varje block innan blocken sammanfogas någonsin.

Utrustning

Ingen stor quiltning ram behövs med denna metod. För att göra ett projekt, behöver du nog täcke topp block att göra storlek täcke du vill, och samma antal quilt bakningen tyg rutor och vadd torg skär 2 inches större än topp block. 2-tums överdimensionerad möjliggör potentiella puckering från quiltning stygn. Montera en sy-kit med följande leveranser: bomull, hand synålar, quiltning tråd, hand quiltning nålar, quiltning fingerborg, sax, linjal, länge quiltning stift, en liten quiltning hoop eller justerbar lap ram att passa blockstorlek. Hålla din sömnad kit redo så det blir lätt att ta med ett par block uppsättningar när du vill bära ditt projekt med dig.

Metod

Använda täcke topp block du har tidigare pusslas eller broderade, eller helt enkelt använda kvadrater av tyg. Gör en quilt smörgås från en uppbackning tyg, en vadd och en quilt översta blocket. De fel sidorna av tyget spärrar bör möta vadd mellanlager. Ös eller nåla fast lager och täcke hela blocket. Du kommer att behöva lämna 1/4 tum för alla fyra kanter fri från quiltning stygn, eftersom dessa kanter kommer att öppnas något när du ansluter till block tillsammans. När alla block har varit quiltad, putsa dem till exakt storlek behövs. Placera två kvarter med topp sidor inför. Vik ner den uppbackning tyg och vadd lager. Sy täcke översta lager av block tillsammans längs ena kanten, med 1/4-tums sömsmån du lämnas utan quiltning stygn. Öppna de sammanfogade element och fastställa dem ansikte på ett bord. Trimma vadd kanterna så de är butted tillsammans och platt eller fjäder vadd tillsammans två kanter så de ligger platt. Platta till en kant på bakningen tyg över sömmen på baksidan. Vika under kanten på andra sidan av bakningen tyg, och låt det överlappar först. Blind stygn vikta överlappningen längs sömmen. När alla block har fått sällskap på detta sätt i rader, använda samma teknik för att ansluta sig till raderna för att göra täcket. Trimma quilt ytterkanterna om nödvändigt för att få dem ännu, och binda täcke. Tips: Vill du listerna mellan quilt block, lägga till listerna remsor till block design som en gräns så att listerna är del av blocket. Lager, quilt och avsluta block och fortsätter att gå med block och rader som ovan. Var noga med att låta extra för listerna remsor när du skär stöd och vadd rutor.