mynewspapers.net

QuickBooks kompatibel streckkod system

QuickBooks kompatibel streckkod system


En av de funktioner som hade reserverats till QuickBooks Enterprise mjukvaran är förmågan att skapa, skriva ut och tilldela streckkoder till varje objekt som säljs. Från och med 2008, tredje part systemen används för att integrera streckkoder med dyra Enterprise programvara nu fungerar både Pro och Premier. Det finns tre huvudsakliga konkurrenter som säljer tredjepartsprogramvara nödvändigt att integrera barcode funktioner med QuickBooks.

WaspLabeler

WaspLabeler är ett grundläggande streckkod. WaspLabeler fungerar för mer grundläggande funktioner i utskrift eller skapa streckkoder från QuickBooks-data. Det är den billigaste av de tre alternativ som finns och är en av två som har en gratis testperiod tillgänglig för nya kunder. Från och med juli 2010 är kostnaden för den här mjukvaran ca £81.

SmartScan

SmartScan innehåller streckkod programvara delas upp i enskilda paket samt ett mer komplett paket. Ett paket används för samma ändamål som WaspLabeler, skapande och utskrift av streckkoder. En annan kan integrering och användning av en handheld scanner för att kontrollera i lagret. Ännu tillåter ett annat paket användaren att tilldela streckkoder till försäljning och inköpsorder och skriva ut etiketter för att hålla reda på var och en. Och en annan gör att företagets ägare att tilldela en kod till varje artikel i lagret och kolla kunder som använder som bar kod. Från och med juli 2010 kostar komplett paket mindre än £585; SmartScan erbjuder också en gratis testperiod.

Exakta programvara

Exakta programvara erbjuder Max ERP, den mest grundliga och den dyraste streckkod alternativ. Max ERP gör allt det SmartScan och WaspLabeler programvarupaket gör med en omfattande lista med andra funktioner och användningsområden för streckkodning. Max ERP kan hantera ett tillverkningsföretag i arbete behov av att hålla reda på varje separat objekt används i ett bygga. Till exempel för en stol tillverkare, kan Max ERP hålla reda på varje säte, ben, backar och fyllning separat och integrera informationen för att hålla koll på utvecklingen av varje stol byggs. Den största nackdelen Max ERP är £2,340 årliga kostnaden (från och med juli 2010).