mynewspapers.net

Quad skridskor: Hur till få Skate att rida rakt

Quad skridskor: Hur till få Skate att rida rakt


Vänja sig vid att skridskorna quad är svårare om skridskor inte är korrekt justerade. Skridskorna inte borde prestera sämre och gör det svårt för dig att träna. Lära sig att justera din quad skridskor för att få dem att gå rakt är nödvändigt att förbättra din skridskor.

Instruktioner

• Hålla en skate uppochner i handen och sedan komma åt lastbilarna--de två axlar som var och en har ett par hjul. Dessa lastbilar är ansvarig för styrningen. De kräver ordentlig justering för inlines fungerar bäst.

• Använd skiftnyckel för att lossa mästare i både lastbilar. Mästare är den stora bulten som tränger igenom centrum av lastbilen. Det är den punkt där axeln lutar medan styrningen skridskorna. Aktivera mästare motsols för att lossa det tillräckligt för lastbilen för att vicka när du skakar skate. Detta kräver om tre fullständiga rotationer.

• Placera skridskon på golvet med hjulen vidröra marken och rock det vänster till höger att pressa bussningar. Bussningarna är polyuretan diskar som smörgås lastbil längs mästare, som tillhandahåller en kudde som lastbilen kan luta sig från vänster till höger. Tryck på skate till vänster och höger för att justera bussningar jämnt.

• Dra åt lastbilar med två fullständiga rotationer, eller tills lastbilen längre wiggles när du skakar skate. Upprepa proceduren med de andra skate. Sätta skridskorna på fötterna och försök skridskor runt. De bör glida helt rakt. Vissa människor föredrar lösare lastbilar än andra, så åker runt i några minuter innan du justerar dem för att passa dina önskemål. När justerade bussningar bryts i, Känn dig fri att dra åt den lite mer lastbilar. Dock kan alltför skärpa dessa orsaka skate att svänga av en rak väg, så alltid lämna lastbilar lös nog för inlines att luta åt båda hållen utan att hjulen lyfta från marken.