mynewspapers.net

Pysselidéer med en kropp tema för förskolebarnUndervisning preschoolers om den mänskliga kroppen kan vara en svår uppgift eftersom de ofta har kort uppmärksamhet spännvidd och vet inte mycket om ämnet. Ett alternativ vid undervisningen i anatomi är att använda hantverk och demonstrationer för att förmedla enkel information om hur deras kroppar fungerar.

Fem sinnen hantverk

En av de saker som förskolebarn lär dig mer om deras kroppar är fem sinnen. Hjälpa barn att komma ihåg detta genom att skapa en fem sinnen hantverk med tempera paint och markörer. Hjälpa varje barn doppa sin hand i tempera paint sedan tryck mot ett tomt pappersark. När färgen torkar, har henne Rita en bild av en av sinnena på varje fingertopp. Till exempel ovanför pinky kunde hon dra ett öra, och ovanför tummen kunde hon dra bilden av ett öga och så vidare.

Pasta skelett

Förskolebarn kan lära sig om skelettet genom att skapa en visuell representation av olika typer av torra pastaprodukter. Varje barn behöver ett ark svart konstruktion papper, hantverk lim och olika pasta former. Hjälpa barnen börja genom att limma en bit av hjul-formade pasta för skallen, vridna pasta för ryggraden, arm och ben ben, spaghetti för fot och hand ben och makaroner rör för revbenen. En pasta bilden är torr, hålla den bredvid en bild av ett skelett att Visa eleverna hur bitar av pasta representerar olika ben i kroppen.

Pumpande ballong hjärta

Förskolebarn kan lära sig hur blodet pumpas genom kroppen med en demonstration hur klämma en ballong kan pumpa vatten ur ett sugrör. Placera en tratt i öppnandet av en ofylld ballong. Häll i vatten med en eller två droppar av röd livsmedelsfärg i det att representera blod i en mänsklig kropp. Ta ut tratten och infoga dricka sugrör i öppnandet av ballongen; använda band eller ett gummiband för att hålla den på plats. När du klämma ballongen, kommer att röda vattnet spruta upp genom droppen som blodet flyter genom venerna i kroppen. Tala om hur viktigt det är att ha ett friskt hjärta.