mynewspapers.net

Pysselidéer med återvunnet material

Pysselidéer med återvunnet material


Att skapa hantverk med återvunnet material kan vara mycket givande. Du kan spara pengar med hjälp av objekt som du redan har och spara deponi utrymme genom att använda saker som normalt skulle kastas bort. Du kan också bygga ett litet företag som säljer hantverk som du gör med återvunnet material på hantverk mässor eller online.

Sliten Denim Jeans

Använda utslitna denim jeans, skjortor, tröjor och kjolar för att skapa en tidning täcke. Limma en stor bit av denim till tidning eller använda flera små delar av denim och pussla ihop omslaget. Göra en denim handväska från övre delen av ett par jeans. Klippa benen utanför jeansen och sy den botten stängt. Skapa en rem för handväskan från överblivna benet bitar. Sy i handtaget till linningen på jeansen. Köp en magnetisk handväska nedläggning från ett hantverk leverans butik och bifoga det till inne i linningen.

CD-skivor och vinylskivor

Använda oönskade CD-skivor för att skapa dekorativa hantverk. Skapa en snögubbe ur tre CDs. måla dem vita och limma dem tillsammans med varmt lim att bilda staplade formen av en snögubbe. Skapa en halsduk från en skrot av tyg och vira den runt halsen på snögubben. Dekorera ansiktet på snögubben med andra återvunna föremål såsom knappar, plast kapsyler och klipp av garn. Använd en oönskad vinylskiva för att skapa en dekorativ skål genom att baka den i ugnen. Sätt på ugnen på 65,6 grader C. sväng en ugn-safe skålen upp och ner på en bakplåt. Placera posten över skålen och baka den i ugnen i cirka fem minuter. Bär ugn handskar, ta bort bakning fack, skål och post från ugnen. Medan fortfarande bär ugn handskar, böja och forma posten till den form du önskar.

Använd krukor och behållare

Göra en luftfräschare använda en tom burk. Fyll burken med potpurri och täcka toppen av burken med ett dekorativt papper eller trasa TALLRIKSUNDERLÄGG. Säkra TALLRIKSUNDERLÄGG till toppen av burken med ett gummiband. Lägga till ett Dekorativt sidenband för att täcka gummibandet och knyt en dekorativ rosett. Limma en konstgjord blomma i fören att slutföra luftfräschare. Gör en liten plats för ett barn ur en tom popcorn tin. Täcka locket till burken med vadd för utfyllnad och avsluta genom att limma en dekorativa tyg. Tenn kan fortfarande användas för lagring och barn kommer att njuta av att ha sin egen speciella plats.