mynewspapers.net

Pysselidéer för Gag gåvor

Pysselidéer för Gag gåvor


Tänk på hur ofta människor ge och få presenter--födelsedagar, årsdagar, semester, speciella evenemang och så vidare. Istället för att sprita ut pengar för att köpa något som smälter in med alla andra gåvor någon blir på en födelsedag eller en årsdag, krydda det med en hemmagjord gag gåva. Det finns många idéer ute för crafty fåniga gåvor du kan göra för familj och vänner.

Helgdagar

En hel del bra gag gåva hantverk idéer är bra för semester. För sportlov, måla en sten vit, med ett glatt eller sorgset ansikte. Lägga till en liten svart filt hatt och två tunna pinnar för armar, och har du en Smält snögubbe. Andra gag gåva idéer för semester inkluderar dikter eller andra skriftliga anteckningar, som kan skrivas ut på papper med färgat bläck och andra effekter. En lista över godbitar av visdom med titeln "Allt jag behöver veta om livet jag lärt mig från påskharen" kan till exempel innehålla tankar som "inte lägga alla ägg i en korg," "gå sakta och bär en stor morot," "det finns inget sådant som för mycket godis" och så vidare.

Födelsedag

Gag Födelsedagspresenter är också ett roligt sätt att göra egna presentartiklar. Till exempel webbplatser som hemgjord-presenter-gjort-easy.com har utskrivbara PDF-filer för hemlagad skyltar med meddelanden inklusive "Varning: 40 år gammal!" För kvinnor, kan du montera en hot flush survival kit, inklusive en handhållen fläkt, is förpackningar, förändring av T-shirt och andra träffar.

Vardagliga Presenttips

Det finns flera roliga skämt gåva hantverk idéer som kan göras med baby mat burkar och andra enkla objekt. Till exempel fylla en baby mat burk med vatten, några små bitar av svart kol och en liten morot, med etiketten "Smält snögubbe." En annan idé är att fylla en baby mat burk med Fyrkornsflingor och fäster en etikett som säger "Doughnut frön." Ett annat alternativ är att fylla burken med torkade bönor och limma på en etikett som säger, "100 procent naturliga bubbelbad! Vägbeskrivning: Cook och äter minst en timme innan bad. "

Naughtier alternativ

Ingen lista över hantverk idéer för gag gåvor skulle vara komplett utan hemlagad bajs skämt gåvor. För alla hjärtans dag, få din älskade en "Cupid bajs," som innebär en väska full med hjärtformade godis med en fäst förklarande not att påsen innehåller sällsynta Cupid bajs. Samma idé kan användas för "Ren bajs" med choklad-omfattas russin eller mältat mjölk bollar istället för hjärtformade godis.