mynewspapers.net

Pyjamas party outfit idéer

Pyjamas party outfit idéer


Pajama parterna är inte bara barnlek. I själva verket kan du delta i en pyjamas parti som en fundraiser för en ideell eller delta i en festlig sleepover för en kväll brudföljet. Oavsett tillfälle, behöver du bekväma, vackra och åldersanpassad outfits för en pyjamas parti som smickrar din figur och din livsstil.

Svart och vit pyjamas

Svart och vit pyjamas är mångsidig och bortom tråkigt när du plocka ett mönster med prickar och ränder. Om du har en kurvig figur, bära icke-klängig tyger som skumma kroppen, såsom jersey, eller en blandad Lycra, bomull eller rayon. Koppla ihop din svarta och vita pyjamas med sammet mulor eller djur Skriv ut lägenheter för en subtil touch av elegans. Om du vill lägga till en pop av färg i din svart eller vit pyjamas, lägga till scarlet röd eller fuchsia rosa skor och accessoarer till accent utseendet.

Blommig pyjamas

Kliva ut i ett dressat och Blommig pyjamas för en part. Vackra blommor är lämpliga för en springtime pyjamas parti för kvinnor och flickor. Det bästa sättet att bära ett blommönster är att hålla storleken på den blommiga liten och enkel. För att belysa din Blommig pyjamas bäst, par med guld eller brun ballet flats för en part. För att bära pyjamas som smickra din figur, behandla pyjamas toppen och bottnar på samma sätt som du bära en kostym: hitta ett par som passar din kropp perfekt. Välja ett par som motsvarar din Klädstorlek. Kvinnor storlek noll till sex kan bära extra små eller liten pyjamas, medan kvinnor storlek åtta och upp kommer att bära medelstora till stora pyjamas.

Pastell pyjamas

Pastel pink är en klassisk pyjamas och en fjäder färg som är bärbar året runt. Om du vill lägga till gnistan i din pyjamas ensemble för en part, leta efter pajama toppar med utsmyckning på krage och ärmar. En liten gnista räcker långt, så om du klädd i en rosa pyjamas top med paljetter eller små kristaller, håll din pyjamas bottnar plain. Om du deltar i en pyjamas fundraising fest på ett hotell eller en balsal, välja pyjamas som festligt, men inte genomskinlig.