mynewspapers.net

Pyjamas party hantverk

Pyjamas party hantverk


Om du är mer av stay-at-home typ än den som partiet fram till gryningen, kan en pyjamas parti vara ett perfekt sätt att ha kul med dina vänner. Pyjamas part är inte bara om tittar på film och äta popcorn. Det finns gott om pyjamas-tema aktiviteter du och dina gäster kan göra rätt i din pyjamas att hålla med temat utan att sätta er att sova.

Fantastiska Fleece

Pyjamas party deltagare som känner kylan som de sätter in i sömn kanske uppskattar att fleece filtar. Även de mest oerfarna sömmerska kan delta i att göra filtar, som kräver enbart möjligheten att klippa och göra knop--ingen sömnad är inblandad. Före festen, plocka upp fleece tyg i färger eller tyger som går med ditt parti tema. Du hittar fleece mönster med seriefigurer, holiday tryck, idrottslag och mönster som blommor och tie-dye. Ett alternativ är att få två olika Fleecetröjor, som en solid färg för en sida och ett mönster för andra. Under festen, har gästerna skär gränsar av deras filtar och Knut remsorna ihop, bildar en dubbel-lager av värme att krypa upp med när alla äntligen träffar bladen.

Gör en Mask

Gäster som vill slå innan part vindarna ner kan ha problem att somna från starkt ljus i rummet, så erbjuder en part aktivitet att hjälpa alla stänga ute ljuset. Sömn masker kan göras i en mängd olika stilar, med ett oändligt utbud av material och konstruktioner. Den traditionella satin sömn masken innebär en liten bit av satin och elastisk cord, plus tillval mask dekorationer såsom stick-on pärlor, glitter och fjädrar. Masker kan också göras av bomull, fleece eller siden. Gästerna kan ta med tyger från runt sina hem, som ett gammalt örngott eller T-shirt. Skära mask formen av kartong att använda som en stencil och sedan slå ett litet hål på vardera sidan av tyget till tråd elastiska genom. Se till att partysugna lämnar lite slack för elastiska; om det är för hårt, kunde det avskurna cirkulation runt deras ansikte eller hals.

Petite kuddar

Oavsett om dina gäster har tagit sina egna kuddar hemifrån eller lånar din, kan att lägga en kudde-tema hantverk till din pyjamas party fylla tiden mellan faktiska kudde slagsmål. Leda deltagarna i ett projekt att göra mini kuddar eller dospåsar, som kan användas till doft lådor eller hålla en fin doft i rummet. Innan festen, plocka upp några rutor av både linne och bomull och ett utbud av olika örter eller krossade blommor som lavendel (en dropper flaska olja som vanilj verk, alltför). Starta partysugna på ett tillverkningsband sy kuddar-och fylla dem med örter och oljor. Se till att varje kudde är förseglad för att se till att fyllningen inte fly, Lägg sedan en dekorativ touch som band, påsydda knappen eller patch.