mynewspapers.net

Punk sovrum Decorating Tips

Punk sovrum Decorating Tips


Känner du dig en bit punk? Din personliga smak springa ifrån krusiduller, smakfulla textilier och mönstrade tapeter, och närmare slet denim, vintage Ramones affischer och vinyl Väggdekaler? Ett punk sovrum kan vara en perfekt tillflyktsort, en plats att samla din energi och uttrycka dig. Med några idéer, ett par dollar och en smula av ansträngning, kan du skapa din egen punk sovrum hideaway.

Punk upp dina väggar

Punk sovrum Decorating Tips


Punk är förändring, och därför bör sovrummet punk ett mångsidigt utrymme, varken för statiska eller alltför kinkig. Oroa dig inte om hängande bilder perfekt, eller räta ut gardinerna bara så---gå för en något slumpartat utseende istället och helt enkelt ändra den upp om det inte känns rätt första gången. Prova att måla väggarna mörka färger som svart, grå, röda eller lila---det kommer att göra utrymmet känns mindre, mer intima och koncentrerad. Täcka en vägg med din favorit affischer och bilder, vad inspirerar dig att vara din mest autentiska själv. För ett mer föränderliga utseende, tråd tunn silver tråd genom öglan skruvarna längs en vägg, och ClipArt-bilder och affischer till kabeln för att skapa ett klädstreck av bilder.

Lägga till en kreativ Outlet

Punk sovrum Decorating Tips


Punk är inte bara om vad du har på dig och vad du lyssnar på---det handlar om att skapa nya konst och remixa den gamla, injicera din värld med nya ljud, nya ord och nya idéer. Återspegla din punk ideal genom att skapa ett utrymme i sovrummet där du kan arbeta din magi. Beroende på din kreativa utlopp, kan detta vara ett hörn ägnas åt din gitarr och förstärkare, ett staffli med en duk i högsta hugg och färger i närheten, en arbetsstation med dator laddad med en ordbehandlare eller ett hantverk bord med symaskin och leveranser. Eller, gå ett steg längre och måla en vägg med svarta tavlan färg. Nu har du den perfekta platsen för större-än-livet graffiti, upptar doodles, Sångtexter eller något annat ditt sinne. När finns endast i svart, kommer svarta tavlan färg nu i en mängd livfulla färger; Kontrollera din lokala färghandel för olika alternativ.

Sista handen

För att skapa din punk säng, välja lakan och ett överkast i mörka, dämpade färger som kompletterar väggarna. Om du har en symaskin och en benägenhet mot DIY, dekonstruera ett par gamla jeans att skapa din egen kasta kuddar. Klippa grafik från några gamla konsert T-shirts och sy dem på kuddarna som fläckar eller använda dem som stryka på dekaler. Punk utseendet kan vara nyckfull och hårdföra, kvinnliga som manliga. För en flicka punk sovrum, kan några inslag av heta rosa eller uppseendeväckande fuchsia signalera kvinnlighet utan att gå överbord. Sök oberoende hobbybutiker och handgjorda hantverk platser som Etsy.com för små inslag som flerfärgad plast dödskallar, avtagbar vinyl Väggdekaler och andra handgjorda godsaker.