mynewspapers.net

Punk & emo frisyrer för flickor

Punk & emo frisyrer för flickor


Punk frisyr är trendig, kantig och vass. Punk är om att vara olika, tar saker till ytterst och trycka på kuvertet av vad som är acceptabelt. Mycket stora Mohawks är ett traditionellt punk utseende liksom något som använder lim för att göra det sticka. Emo är lite svårare att definiera. Det är nästan som "punk ljus." Emo är kort för emotionella, så emo publiken är en känslig grupp. Håret är mjukare och deras frisyrer är hackig och jet svart eller färgglada.

Kort Punk frisyr

Den klassiska korta punk stilen är en som är beskuren nära huvudet med en stor Mohawk. Sidorna av hår klippa nära med sax eller surrade i närheten med en Summer. Om du vill fringe, bör håret klippas med en rakhyvel för en texturerad effekt. Det putsas ordentligt runt öronen och baksidan av halsen. Mohawk bör vara lång, hängt med hårgelé eller vitt lim. Det kan vara en rak fjäder eller håret kan grupperas i enskilda spikar. Det kan sluta på kronan av huvudet eller går hela vägen ner till nacken av hångla. Det är upp till dig att avgöra. En intressant effekt är tillägget av färg till endast spetsiga delar av håret.

Kort Emo

Klippa håret i många korta mycket hackig lager runt ditt huvud. De kortaste lagrarna på kronan kan vara så kort de nästan sticka upp. Snittet kan Rama in ditt ansikte, med fransar som sträcker sig något över ögonen. Marginella bör inte rakt över, snarare bör de hackig och lager som resten av klippt. Använd en stor mängd produkt att lägga till volym och struktur i håret. Dramatiska tvåfärgad färger kan lägga intresse. Färg bara den nedre tum, eller bara toppen.

Medellång och lång

Emo hår kan ha flera extrema lager. Skär lagrarna hackig. De bör inte gradvis. Lager ska vara väl definierade och skär i 2 - till 3-tums lager. Marginella bör upphöra strax ovanför ögonbrynen och bör stripig. Lägga massor av gelen produkten till de översta lagrarna på kronan. Ludd dessa övre skikt med en fön och reta dem höga. Det är nästan en 60-talet stil, bara vassare. Svart är en gemensam färg för emo hår. Delar av färg kan läggas i form av tillägg.