mynewspapers.net

Punch recept för kid's födelsedagskalasFödelsedagskalas är den bästa tiden att göra en skål med läckra punch. Det finns så många punch recept där ute, du kanske inte vet som en att välja. Naturligtvis kan du alltid göra två skålar med punsch om du inte kan besluta om en smak. Här är några färgglada punch recept dina barn är säker på att njuta.

Recept #1

Placera sex uns apelsinjuice och sex uns citronsaft i frysen tills de fryser. Ta dem ur frysen och placera dem i en stor punch skål. Lägg till en två-liters flaska 7UP. Lägg sedan till en kvart av saft (ingen spelar roll vilket märke) och blanda ingredienserna tillsammans. Tio minuter innan dina gäster är inställda att anlända, scoop vissa rainbow sorbet på toppen. När du tjänar punsch, placera ett körsbär i varje glas först. Dekorera med en drink paraply om du har en.

Recept #2

Få ut en stor punch skål och häll en kvart av äppeljuice i den. Följ det genom att lägga en kvart av ananasjuice och en kvart av apelsinjuice. Som punch skålen i kylskåpet för tre timmar. Femton minuter innan festen är inställd att börja, lägga till två kannor av ginger ale till punch bowl och kombinera ingredienser. Ösa lite lime is över toppen av punsch och Servera kall.

Recept #3

Skär försiktigt upp två citroner och tre apelsinerna i tunna skivor. Lägg dem i botten av din punch bowl. Häll i två flaskor mousserande äppelcider, en liter kolsyrat vatten och sex uns av fryst citron juicekoncentrat. Lägga till en matsked socker och 20 isbitar. Blanda tills alla ingredienser kombineras. Anges vissa punch glasögon eller styrofoam koppar om du inte vill tvätta rätter. Tips: Smaka och tillsätt mer socker om du gillar punsch lite sötare.