mynewspapers.net

Pulserande sprinkler instruktioner

Pulserande sprinkler instruktioner


En pulserande eller inverkan sprinkler missöden och tillbaka något som den roterar och projekt en vattnig ström över din gräsmatta. Ett väggfäste kran och standard vatten slang försörjning vatten till smygande sprinklern genom att ansluta till öppningen nära botten av plast eller metall sprinkler stammen. Två eller flera sprinkler kan kopplas ihop med så många vattenslangar. Efter kartläggning ut placeringen av din sprinkler, kanske du har frågor om hur du använder och justera sprinklerna.

Instruktioner

• Tryck spike på undersidan av den pulserande sprinklern i ett centralt läge i önskat vattning område. Anslut ena änden av en vanlig vattenslang till ett vatten kranen huvudet och den andra till invigningen på basen av sprinklern. Om du vill länka två eller fler pulserande sprinkler tillsammans, ta bort locket på den andra sidan av öppningen på basen av sprinklern, Anslut en annan vatten slang till nyligen utsatta öppnandet och Anslut den andra änden till en annan sprinkler.

• Infoga en skruvmejsel eller ett medföljande verktyg i diffusor skruven nära munstycket och skruva medurs mot strömmen att förkorta intervallet kasta eller vatten projektion med 25 procent och producera mer av en imma effekt. Justeringen påverkar inte mängden vatten som rinner genom spridaren. Genom att vrida skruven moturs för att återställa kasta till full kapacitet.

• Lägre avstånd kontroll luckan framför munstycket till ytterligare kontroll kasta av strömmen. Vattnet avlänkas av luckan omfördelas inom närmare kvartal av området vattning.

• Vrid avstånd reglerventilen, som en pulserande sprinkler kan ha i stället för en kontroll luckan, till önskad vatten projiceringsavstånd. Ratten är beläget på toppen av spray huvudet. Ratten är ibland markerade med alternativ för sidintervall.

• Lägre trip PIN-koden vid basen av sprinklern att vila mellan två resa krage, som omger nedre stjälken av sprinklern. Flytta alla kragar att justera med vattning området är vänster och höger gränser. Om resan kragar är metall, krama handtagen på varje för att flytta dem. När den pulserande sprinklern aktiveras, håller resa stiftet sprinklern inom intervallet rotation av resa krage. Höja trip pin helt upp och ur vägen resa kragar att producera en kontinuerlig 360-graders rotation.