mynewspapers.net

Protein på morgonen innan ett träningspass för viktminskning

Protein på morgonen innan ett träningspass för viktminskning


De flesta experter rekommenderar att äta ett litet mellanmål innan ett träningspass, speciellt om du tränar på morgonen. Träna mer än fem timmar efter din sista måltid kommer att lämna dig känslan avrunna och utarmat, och du kommer inte att prestera ditt bästa, så du inte kommer skörda alla möjliga förmåner från din rutin. Många fitness gurus fokuserar på protein som nyckeln till en trim kropp, så är det naturligt att anta att det är ett bra preworkout mellanmål-- men det är bara hälften rätt.

Fördelarna

Protein smälter långsammare än kolhydrater, så det kommer att ge dig mer ihållande energi under träning som håller längre än en timme. Om din rutin är mestadels motstånd är utbildning, där en stadig "slow-burn" typ av energi är bäst, protein perfekt. Inte bara kommer det att hålla din energi på måttliga nivåer, det hjälper också att muskel reparation och kan hjälpa dig att undvika ömhet och stam. Eftersom muskel använder mer energi än fett, är en effektiv mager muskelbyggande rutin avgörande för fettförbränning.

Nackdelen

Eftersom protein smälter långsamt, äta för mycket av det för nära till en träning kan orsaka illamående illa nog att göra dig avsluta sessionen tidigt. I så fall gör den mer skada än nytta. Protein ger också inte för utbrott av hög energi som du kan behöva i hjärt-rutiner, som är nyckeln till fettförbränning. För högintensiv cardio träning blir protein mellanmål mer fördelaktigt efter sessionen än innan.

Lösningen

Den bästa preworkout mellanmål för en varierad rutin är en kombination av protein och kolhydrater. Hålla den låg fetthalt och fiber så magen tömmer förr, lämnar du mindre uppsvälld och full för sessionen. Håll dig borta från enkla sockerarter som csweets, eftersom även om de kan ge dig en snabb explosion av energi i början av träningen, de kommer att släppa av kraftigt kort därefter lämnar dig att dra igenom den andra halvan av din session.

När du ska äta

Äter din preworkout mellanmål ca en till två timmar innan träningen. Mer protein i snack, ju längre du bör vänta att träna efter att ha ätit. I akuta situationer där du absolut måste äta mindre än en timme tidigare för att utöva, hålla den högre i kolhydrater än protein, och hålla den under 200 kalorier. Vätskor smälta snabbare än fasta ämnen, så en smoothie snarare än en protein bar.

Vad man ska äta

Smårätter som kombinerar protein och kolhydrater i en effektiv förhållanden är mycket enkla. Undvika massiva protein bar. de är avsedda för kroppsbyggare, som behöver konsumera mer kalorier i mindre bylsighet så att musklerna behöver bränsle för att växa. Detta är faktiskt den exakta motsatsen av vad du behöver om du försöker gå ner i vikt. Hälften av en bagel med en ljus utstryk av färskost, yoghurt med frukt, eller hälften av en kalkon smörgås är nog alla att hålla bort hungerkänslor utan tynger dig. Kombinationen av magert protein och kolhydrater ger dig både snabb cardio energi och ihållande bränslet måste du göra ditt bästa, så att du får ut mesta möjliga av din träning.