mynewspapers.net

Property manager assistant jobb BeskrivningEn property manager assistent är ansvarig för administrativa och underhåll avgifter i en bostadsfastighet. Uppgifter hör oftast betala räkningar, behandling betalning av fastighetsskatt, samla hyra och att upprätta hyresavtal med hyresgäster. De flesta property manager assistenter arbetar för en fastighetsförvaltare på plats på bostäder eller lägenhet komplex och kommunicera med hyresgäster.

Tullar

Property manager assistenten hjälper egenskapen manager hantera administrativa arbetet och kan tilldelas en viss grupp av byggnader för att hantera sub. Assistent fastighetschef uppfyller vanligtvis med nuvarande hyresgäster som hänför sig till frågor som rör egendom och blivande hyresgäster. Han kan skriva nyhetsbrev, betala räkningar, samla hyra och uppdatera finansiella poster. På månadsbasis informerar assistenten hantering av frågor som rör hyresgäster och egenskapen.

Funktioner

Property manager assistenten visar lägenheter till potentiella nya hyresgäster och förklarar leasingavtal och bestämmelser. Han kan ansvara för kredit och bakgrund kontroller och hjälpa till att göra slutliga beslut om sökande. Dessutom kan assistenten att ansvara för marknadsföring och reklam program på lediga platser. Assistenten kan också övervaka underhållspersonal och formulera arbetsorder. Är ett annat ansvar att ta itu med och dokumentera hyresgästen klagomål.

Färdigheter

Property manager assistenten måste ha goda muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter, kunna lösa problem som rör problem med egenskapen eller hyresgäster. Också nödvändigt är datorkunskaper skapa kalkylblad, databaser, dokument och publicera sådana dokument som affischer och flyers.

Miljö

På en stor byggnad eller anläggning, arbetet i en fastighetsförvaltare kan vara hektiskt och utmanande, med tålamod ofta krävs. Hyresgästerna gå ofta in med förfrågningar, potentiella hyresgäster söka information lediga platser medan andra frågor förekommer redan. Assistenten fungerar oftast ur ett kontor på anläggningen. Många bor på hotellet eller på samtal.

Utbildning och lön

En kandidatexamen i fastighetsförvaltning kommer att tillhandahålla nödvändiga jobb preparatet. En property manager assistent med en till fyra års erfarenhet tjänar en genomsnittlig årslön av £20,476 till £28,488, enligt Payscale.com.