mynewspapers.net

Prom spik idéer

Prom spik idéer


Det är dags för balen och allt måste vara perfekt, inklusive dina naglar. Oavsett om din stil är klassiska och raffinerade eller funky och ljusa, finns det en hel del prom spik idéer som passar dig för denna speciella kväll.

Färger

Matchande din klänning till spik färg är passe. Istället hitta en färg som koordinerar. Det behöver inte att matcha, det måste bara vara meningsfullt. Säkra färger är rodna, champagne och soft vit, medan djärva färger som magenta, orange och röda koordinerat med en myriad av färger.

Stilar

En fransk manikyr är alltid trevligt, men om din stil är alltför funky för standard stil med fransk manikyr, överväga att använda olika färger för tipset eller en omvänd-fransk manikyr, där den vita polskt sitter på nagelbädden med rosa nail tips.

Mönster

Mönster är ett roligt sätt att lägga personlighet till naglarna för balen. Prova att lägga en blomma eller diagonala ränder på naglarna på fingrarna ring.

Glitter

Ett snabbt och enkelt sätt att lägga till pizazz till dina naglar är med glitter. En skimrande nagellack kan ta en vanlig manikyr till nya höjder med glitter.

Nail Tips

Om du vill ha perfekta naglar har natten av prom, dina naglar gjort den dagen. Du är mindre benägna att ha flagning eller någon annan spik missöden, så boka en tid för tidigt på morgonen.