mynewspapers.net

Prom Scrapbook idéer

Prom Scrapbook idéer


Prom night är en särskilt speciell i livet för de flesta tonåringar. Det är en tid att klä upp, gå på en romantisk date och ha kul med vänner. Klippböcker kan bidra till att fira balklänning och en tonåring att se tillbaka på den tiden ömt.

Skriva berättelse Prom

Ta dig tid att sitta och skriva om balen. Inte begränsa den till bara natten av prom själv. I stället Skriv om plocka ut klänning eller tux, att hitta den speciella dag--sedan få klädd och klar, gå till middag, balen själv och på efterfesten. Ha tillräckligt med tid att skriva historien, och lämnar inte ut några viktiga detaljer.

Lista dina sidor

Efter att ha skrivit din berättelse, välja ut de viktigaste teman och idéer att inkludera som scrapbooks och lista dem. Du kan även välja att inkludera separata sidor för varje person som var speciellt på prom night, inklusive du datum och var och en av dina vänner.

Välj ditt tema

Att välja ditt tema är en viktig del av att skapa en minnesvärd prom klippbok. Du kan välja att göra temat samma som din skola prom tema. Så det kan vara "Under the Sea," "The Love Boat", eller vad temat för året är. Om du inte är förtjust i din skola prom tema, i stället väljer du färger som samordnar med vad du och din dejt bar till balen. Om du hade en blå och silver klänning och din dejt bar en blå och silver slips, kan sedan blå och silver vara det perfekta temat för din gästbok.

Samla material

Med dina sidor och tema beslutat om, börja avsätta fotografier från din prom erfarenhet och organisera dem enligt de kommer att monteras på sidan. Välj bakgrund på hantverk butik eller använda tyg som bakgrund för dina scrapbooks. Var noga med att välja samordna foto hörn, gränser, klistermärken och mycket mer. Du kan även en DVD-kompilering av prom night eller en samling av musik. Biljett stubbar, program, menyer och kvitton också lägga trevligt tillägg till prom klippböcker.

Komma till arbete

Med allt organiserat och redo att gå, bör det vara en enkel match att sammanställa din prom gästbok. Bli kreativ med du placering och inte vara rädd att prova unika vinklar och skriva direkt på sidan. Be din prom datum och vänner om hjälp eller ingång som du går. De kanske tänker på något som du inte skulle. När din prom gästbok är klar, Bjud in alla dina vänner över middag och skrattar när du ser tillbaka på allt roligt du hade tillsammans.