mynewspapers.net

Prom favor idéerBalen är en Övergångsrit för många tonåringar prom tjänst är ett bra sätt att minnas natten. Visst, har du klänningen, en corsage och några bilder, men en prom tjänst är något som du kan hålla på displayen för evigt för att påminna om den stora natten. Prom favörer är mer kostnadseffektivt om du köper dem i bulk, eller du och din prom kommittén kan göra eller sätta ihop dem själva.

Memorial gynnar

Memorial favörer är den typen som deltagare kan ta hem och använda komma ihåg händelserna den natten. Ett exempel på en minnesmärke tjänst är en graverad bildramen. Du kunde ha året och temat för prom graverade och de närvarande kunde placera deras favorit prom foto i det. Eller du kunde har en fotograf ta ett foto av alla på balen, och sedan utveckla det som en affisch att ge till promgoers att hänga i deras rum.

Glasvaror gynnar

Glas är särskilt populär för proms eftersom du kan ha den etsade eller graverade, och det går aldrig omodernt, så att det kan alltid vara på displayen. Ljusstakar, komplett med flytande ljus, är en bra idé, men de bör inte tändas på balen. Champagne flöjter för grillas med alkoholfria champagne är funktionella för händelsen, och sedan göra en vacker tjänst för deltagarna att ta med hem. Eller du kunde dela ut ett Etsat glas bell till varje deltagare, så att han eller hon kan "ringa" natten och hålla det som ett minne.

Gör det själv gynnar

Om din prom budget inte tillåter för dyra tjänster som du köper från en leverantör, måste du vara lite mer kreativ med vad du ger som en förmån. Om du är händig med redigering, kunde du ha ert utskott redigera ihop en prom video som innehåller bilder av alla genom skolår och föreställningar, sport och evenemang. Du kan visa video på balen, och sedan dela ut kopior som gynnar. Du kan också använda några cellofan och band för att knyta upp små godis i skolans team färger för deltagarna att ta med hem.