mynewspapers.net

Proffsen & nackdelar med bokar semester Online

Proffsen & nackdelar med bokar semester Online


Du har arbetat hårt i månader i sträck utan så mycket som en sjuk dag, och nu du har upplupna lite välförtjänt semestertid som du vill använda upp och använder väl. Vad göra? Internet är full av resor förslag, reseerbjudanden, paketresor och även potentiella ressällskap, men du måste akta dig för de inte så synliga problem med att boka din resa online. Det kan vara mer tillgängliga än att lokalisera en tegel och murbruk resebyrå, men boka din semester online har sina nackdelar också.

Pro: bekvämlighet

Att underlätta för bokning resor online är förmodligen anledningen till nummer ett som Internet resa bokning alla men har gått om den verksamhet som brukade vara domänen för tegel-och murbruk resebyråer. Genom att helt enkelt ansluta din avresa stad och din destination i någon sökmotor, kan du returnera tusentals resultat som den lägsta flyg, de bästa hotellpriserna och de främsta turistattraktionerna i din semester plats. Bäst av allt, boka en semester online är aldrig tillgänglig---du kan fortsätta å söka till ditt hjärta innehåll när som helst på dygnet, alla dagar i veckan, och bokningen resor kan arbeta runt din hem- och scheman.

CON: opersonliga

Du tillgång till webben och dess diverse reserelaterade erbjudanden från nästan var som helst, men fancy webbplatser och skickliga fotografi kan täcka upp några allvarliga resor bluffar. På vissa resor webbplatser som är specialiserade på flyg, som Orbitz, kajak eller Expedia, är flyktig bilderna du är visas av din potentiella Boende knappt större än en tumnagel. Utan en möjlighet att verkligen få en känsla för resmål från en representant eller även en broschyr, kan du registrera dig för en mardröm resa under sken av fem-stjärnigt logi. Lyckligtvis, det är vad förbrukaren recensioner är för. Kontrollera alltid att du läst en handfull Recensioner för plats eller boende du på allvar överväger, eftersom du kommer att kunna lära av andras misstag och undvika bortkastade dina surt förvärvade pengar på en eländig semester.

Pro: Låga kostnader

Boka din semester online kan du få tillgång till de lägsta flygbiljetter och hotellpriser. Vissa webbplatser, till exempel Priceline, kan du ange ditt pris punkt som en del av dina sökkriterier att se till att du inte gå över budget. Det finns också olika tider på dagen eller veckan när flygbiljetter går upp eller ner; vissa webbplatser, som Yapta, kan du spåra dessa mönster och sedan varna dig när din önskad resplan har nått sin låga punkt. Genom att skära ut den skickliga försäljare som vill vrida varenda cent från dig, är boka din semester via Internet ett bra sätt att spara pengar, ger dig mer för din ficka när du når din destination.

CON: Dolda avgifter

Resor boka platser är på sätt och vis sin egen typ av mellanhanden. När du bokar din semester genom en extern webbplats som Orbitz, Expedia eller Priceline, förväntas du ofta ansluta sig till den särskilda webbplatsen annullering och återbetalning politik i stället för eller tillsammans med politiken av flygbolaget eller hotel där du gör din bokning. I värsta fall, ifall du måste avbryta eller ändrar dina resdatum, kan du avsluta betala två avbokningsavgifter istället för den du vill ha om du hade bokat direkt med hotellet eller flygbolag. När det är möjligt, kontakta hotellet eller flygbolaget direkt boka din flygresa eller Logi---hitta deras hemsida eller telefon nummer, nämna det pris du skulle få genom att boka med online resebyrå, och se om de kommer att skära dig en affär. Kom ihåg att det skadar aldrig för att fråga!