mynewspapers.net

Proffsen & nackdelar med att äga en prefabricerade husbil

Proffsen & nackdelar med att äga en prefabricerade husbil


Prefabricerade husbilar finns nya, ekonomisk boende alternativ som har en unik uppsättning av fördelar och nackdelar jämfört med traditionellt byggda bostäder. Istället byggs på plats, prefabricerade bostäder byggs i flera stora komponenter i en fabrik, då är effektivt monteras på plats. Bostadsköpare bör väga för- och nackdelar med att äga en prefabricerade husbil innan man beslutar att gå med denna unika alternativ.

Kostnad fördelar

Prefabricerade bostäder är generellt sett billigare att bygga än traditionellt byggda hus. Fabriken tillverkar processer, användning av automation, den lägre kostnaden för bränsle och hastigheten på församlingen alla tjänar till att hålla kostnaderna nere över hela linjen. Tillverkare av prefab husbilar passera längs deras kostnadsbesparingar till bostadsköpare, vilket gör detta ett billigare alternativ för familjer. Förutom kostnadsfördelar med prefabricerade hus ger äga ett hem kostnadsfördelar jämfört med hyra. Inteckning betalningar kan ofta vara lägre än månatliga hyresbetalningar, och betala en inteckning leder till komplett bostadsägande, där betalningar inte längre behövs.

Miljömässiga fördelar

Prefabricerade husbilar generera mindre avfall eftersom byggmaterial inte behöver klippas specifikationen på plats. Standardiserade processer kan eliminera avfall över tid med hjälp av metoder såsom Six Sigma och Total Quality Management. Litar mindre på tunga maskiner för byggande aktiviteter minskar också bränsleförbrukningen och utsläppen av luftföroreningar. En annan klar fördel för prefabricerade bostäder är reusabilityen av byggkomponenter. Prefab husbilar kan tas isär och bärgade för användning i nya hem framöver.

Vidareförsäljning utmaningar

Mobile homes generellt uppskattar inte värdet på sätt som traditionellt byggda bostäder kan. Detta kan minska hemmets värde som en investering, eventuellt orsakar villaägare att ta en förlust om de säljer hem i framtiden. Prefabricerade-hem ägare måste ofta köpa den mark som deras hem kommer att sitta på, vilket inte är fallet med traditionellt byggda hus i underavdelningar och stadsområden. Detta kan presentera ytterligare utmaningar om ägaren vill sälja hem, eftersom de måste sälja marken också.

Väder oro

Mobile homes och prefabricerade bostäder båda befinner sig i underläge i extrema väderförhållanden. Orkaner, tornados och extrema vindar kan orsaka betydande, möjligen irreparabla skador på prefab husbilar. Överväga att väderförhållandena i din kommun innan du väljer ett prefab hem, eller om ditt hjärta är på prefab, hitta fastighet i ett område som inte upplever svåra väderförhållanden.