mynewspapers.net

Problem med väggmonterade toaletter

Problem med väggmonterade toaletter


Medan väggmonterade toaletter kan hjälpa spara utrymme i badrummet, och bidrar till en elegant, modern inredning, komma dessa "svävande" skålar också med några nackdelar. Som online konstruktion resurs webbplats eBuild anteckningar, till skillnad från standard, golvmodell toaletter, väggmonterade toaletter ansvarsfrihet avfall genom ett bakre uttag i väggen, i motsats till ett uttag i golvet. Och medan extra benutrymme och lagringsutrymme de skapar är fördelaktigt, nackdelar med väggmonterade toaletter fortfarande skulle uppväga proffsen.

Installation

Enligt VVS resurs är webbplats första Ring, installera vägg, eller vägghängda, toaletter ett mer komplext förfarande i förhållande till installera standard toaletter. Detta beror på att tankarna på väggmonterade toaletter, och deras rodnad mekanismer, måste byggas in i badrummet väggar, i stället för att helt enkelt placeras framför dem. Säten för väggmonterade toaletter kräver också som första kalla nämner, specialiserade inramning.

Kostnaden

Väggmonterade toaletter är också dyrare än sina grundläggande motsvarigheter. Enligt VVS resurs webbplats VVS punkt, kan konsumenterna förväntar sig att betala £65 till £325 mer för en vägghängd toalett enhet än en golvmodell enhet. Typiskt, den mer eleganta eller chic vägg enheterna är, desto mer de kostar.

Reparationer

Som online-resurs webbplats Kanada Top nämner, är en av de huvudsakliga nackdelar av en vägghängd toalett att om en VVS fråga uppstår---såsom en Överströmmande toalett eller trasig spolning mekanism---avgörande komponenter i toaletten inte är lätt för dig eller din rörmokare att nå. Om du har inkluderat en lucka, kan allvarliga VVS problem kräva bryta igenom väggen. Också, som VVS punkt anteckningar, är reparera väggmonterade toaletter inte en billig affär, eftersom de flesta enheter utnyttja speciellt skräddarsydda tätningsring packningar, i stället för standard vax ring packningar som golvmodell toaletter använder. Medan ersätter en vax packning vanligtvis kostar ca £1.90, kan ersätta en tätningsring packning i en vägghängd toalett kosta uppemot £13.

Placera Stress

Även med deras robusta inramning, kan sätena på väggmonterade toaletter bli föremål för stress, vilket kan leda till sprickbildning, läckande eller andra problem. Enligt VVS punkt, är majoriteten av badrumsväggar i USA inte avsedda att stödja väggmonterade toaletter, så en särskilt tung enskilda sitter på en vägg placera potentiellt kan orsaka toaletten för att dra ut från-- eller bli lossade från--väggen. Ständiga, hoppa och andra typer av aktiviteter som lägga vikt på toaletterna kan skada bultarna i utformningen, och kan också orsaka porslin på sätet att knäcka.