mynewspapers.net

Problem med Google Maps på iPhone 3GS

Problem med Google Maps på iPhone 3GS


Google Maps på Apples iPhone 3GS är ett bra program för att ge personer en översikt över det omgivande området eller för att navigera okända platser. Google Maps har tyvärr några problem på iPhone 3GS, vilket kan resultera i felaktiga kartläggning information. Lyckligtvis kan du läsa om de vanligaste problemen med denna app och vidta åtgärder som krävs för att lösa fel.

Kompassens problem

Google Maps använder inre kompassen på iPhone 3GS för att visa din riktad information när man tittar på kartan. Tyvärr finns det en vet problemet med kompassen. Google Maps kan visa att du tittar åt fel håll om din iPhone kompass inte är kalibrerad korrekt. Använda menyn "Inställningar för" att kalibrera kompassen innan du startar Google Maps för att undvika att bli desorienterad av felaktig riktning visar

Plats problem

Google Maps använder GPS och Wi-Fi-radio på iPhone 3GS att visa din exakta position. Plats avläsningar som tillhandahålls av Google Maps är inte alltid korrekta. Om du använder din iPhone 3GS inomhus eller i ett område som inte är direkt utsatt till himlen, då kanske telefonen inte kan få en tydlig signal. Google Maps kan förvirra din position med den närmaste mobilmast eller Wi-Fi-hotspot. Undvik detta problem genom att stå utanför, i fullständig vy av himlen innan du öppnar Google Maps.

Layer problem

Om du inte har en pålitlig dataanslutning när du använder Google Maps på din iPhone 3GS, kan du stöta på problem som rör kartskikt och sökfunktion. Utan en konsekvent 2G eller 3G anslutning, kanske Google Maps inte visar alla hotell, restauranger, bensinstationer och andra intressanta platser. Också kan vara sned trafik information när du använder Google Maps offline. Kontrollera att du har en full cellular nätverken förbindelsen på din iPhone 3GS innan du öppnar Google Maps för att undvika denna fråga.

Stabilitetsproblem

Google Maps på iPhone 3GS är en relativt stabil applikation, men har tekniska problem ibland. Om du är multitasking och lämna flera program körs samtidigt, Google Maps kanske inte har tillräckligt med minne för att köra rätt och kommer att frysa när du öppnar den. Vissa versioner av Google Maps på iPhone 3GS är också benägna att kraft-sluta när telefonen inte är ansluten till 3G-nät. Installera den senaste versionen av Google Maps från App Store att undvika problem med stabiliteten.