mynewspapers.net

Problem med Ford Focus

Problem med Ford Focus


Ford Focus är en sedan eller kombi av Ford Motor Company som är känd för att ha bra gas körsträcka, men också en anständig mängd kraft och hastighet när det drivs. Men som någon bil på vägen, har det stött på några mekaniska problem eller frågor som ibland kan omfattas av tillverkarens garanti.

Nyckeln inte vänder i tändning

I den Ford Focus årsmodell 2000 fanns ett antal klagomål på Fordproblems.com om nyckeln inte vrida på tändningen av Ford Focus bilar. Tändningen hamnar låsning och drivrutiner kan inte vända nyckeln, att hålla dem från att kunna effektivt starta och köra bil. Den lösning som de flesta människor har postat online på sajter som carcomplaints.com, är att ha en låssmed komma och ersätta cylindern på bilens tändning och sedan har det knappat av låssmeden, som kostar någonstans från £97 till £325, beroende på det område där du bor.. Det här problemet omfattas inte av Ford och kunder sluta betala.

Motorbortfall

I den Ford Focus årsmodell 2002 rapporterade fler människor problemet med motorbortfall än något annat, enligt carcomplaints.com. Efter ett visst antal miles, vanligtvis varierar mellan 80 000 och 120 000, kommer ventilerna inom motorn släppa och misslyckas, orsakar ventilerna till paus och motorn bokstavligen falla sönder. Detta anses vara ett tillverkningsfel inom själva motorn, och Ford har ingen fix för den. Detta inträffar vanligtvis när dessa bilar är av garantin, så ägare måste vanligtvis betalar för en utbytesmotor eller bara försöka sälja bilen för delar.

Död generator

I den Ford Focus årsmodell 2007 var elektriska systemfel topp klagomålen enligt carcomplaints.com. Detta hade oftast att göra med bilens generator stängande ned och döda resten av Ford Focus elsystem. Värsta med detta problem var att det hände mycket tidigt på i livet av bilen och ofta på måfå gånger, medan föraren var på motorvägen eller pressa ner stadens gator. Felet täcks av garanti inom ett visst antal miles, så det brukar inte kosta förare som hade problem några pengar.