mynewspapers.net

Problem med Catnapper fåtöljer

Problem med Catnapper fåtöljer


Catnappers är ganska välkända liggvagnar som för det mesta, inte har några problem. De är bekväma fåtöljer i stol och soffa format beroende på dina behov eller vill ha. Företaget är bäst erkänt för sin makt liggvagnar att båda luta att trycka på en knapp som lyfta en person ur stolarna. Den lyftande funktionen behövs ibland av äldre och funktionshindrade.

Liggande mekanism

Baserat på de mycket tekniska komponenterna av stolar, kan din Catnapper recliner utveckla problem med liggande mekanismen. Detta är inte ett problem med alla liggvagnar, men är en fråga ibland. Det kan rättas genom att kontakta departementet garanti att ta reda på var den närmaste reparatören är belägen. Om stolen är fortfarande under garanti, så finns det oftast ingen kostnad för reparation.

Viktkapacitet

Power liggvagnar på Catnapper enda funktion till högst 136 kg. Detta är inte en mekanisk fråga av stolen, men ändå är en fråga för dem som väger mer än detta belopp. Liggvagnar är avsedda att hjälpa lyfta individer som har problem med att få.

Garantier

Garantier är ibland ett problem med Catnapper. Liggvagnar som mekaniska problem bör omfattas under garantin, som utfärdas av Catnapper. Dock anses ibland butiken ansvara för vården av garantin. För att undvika att bli indragen i en debatt om vem som är ansvarig för en dåligt fungerande stol, är det bäst att testa stolen ut innan leverans mannen lämnar lokalen. Om stolen inte fungerar korrekt, vägra att acceptera leverans och begära att det tas tillbaka till butiken. Ring butiken medan du har den packade tillbaka upp, och låt dem veta att du inte kommer att acceptera felaktiga möbler, och att du förväntar dig det fixas.