mynewspapers.net

Problem med argon gas windows

Problem med argon gas windows


Det är viktigt att känna till alla alternativ när det gäller att köpa nya fönster. Argongas har blivit en vanligare metod att lägga isolering till din Fönstren. Denna gas har fördelar jämfört med ett fönster som inte är fylld med det, men det finns några frågor som du bör vara medveten om.

Kostnaden

Se över kostnaderna för en argon fönster. Fönstret kan spara pengar över tid med en lägre energiräkning, men om du betalar för mycket för fönstret på framsidan, dina besparingar kommer att vara liten. Dessutom hjälper inte argon avleda många av solens ultravioletta strålar, som stöd i värma upp ditt hem. Ytterligare uppvärmning i ditt hem kommer att driva upp din faktura på sommaren när du försök att kyla ditt hem. Fönster ersättare kör runt £195 till £455 från och med November 2010. Om du får argon windows, få en med Low E beläggning att hjälpa att reflektera solens strålar.

Läckage

En framstående bekymmer med argon-fyllda windows är ett problem med läckage. Argon är en färglös och luktfri gas, så det inte kan identifieras av en människa, vilket innebär argon kan läcka från din windows över tiden och du vill inte inse det. En orsak till läckage är en felaktig tätning av fönstret. Om fönstret tätningen har även en liten lucka i det, förlorar du din argon. Göra lite forskning på hur fönstret fylls ursprungligen i fabriken. För att placera argon i fönstret finns en mängd metoder, inklusive en metod för ett hål och två hål. Varje metod kan påverka hur väl argon är fångade i fönstret. En ett hål metoden innebär att bara ett hål användes till pump i argon och ger fönstret mindre poäng att misslyckas. Två hål metoden innebär att försegla hade två hål att pumpa i argon och det finns fler fel poäng.

Höjd

Invånarna på högre höjder har specifika frågor om sina fönster. När du går 2 500 fot i höjd ovan där ditt fönster tillverkades, behöver du en kapillär eller paus tub att förhindra förändring i höjd från att orsaka en tätning fel. Argongas diffunderar genom rören mycket snabbt, och när den når ditt hem, det kanske inte finns någon gas kvar. Fönstertillverkare är inte ansvariga att fönstret inte har testas för argon innehållet efter det lämnar fabriken. Se till att om du bor på hög höjd att dina fönster tillverkades på samma höjd.

Avståndet

I fönstret är en annan faktor för argon retention. Avståndsbilden är bit på kanten av fönstret som avgränsar varje glasruta. Metall distanser är vanliga och Använd en gummiblandning för att täta den. Metall distanser är inte bra eftersom de tillåter att gas läcker ut över tid samt genomföra värme och ljud. Anser att icke-metall syntetiska distanser som tätar bättre och som inte kommer att tillåta din gas att fly.