mynewspapers.net

Prinsessan Jasmine Cake idéerPrinsessan Jasmine är från 1992 animerade Disneyfilmen "Aladdin." Denna spunky karaktär vill hitta ett liv utanför slottsmurarna. När hon möter Prince Ali, vet hon inte han är en tiggare pojke vid namn Aladdin. Tillsammans upptäcker de en helt ny värld att utforska. Om din lilla prinsessa vill en jasmin tema tårta för sin nästa födelsedag, garanterar att veta några idéer en förtrollande cake design.

Docka tårta

Skapa en tredimensionell tårta med en jasmin docka. Baka en kaka inne i ett stort, ugn säker, glas bunke. När kakan svalnar, ta bort den från skålen och ställ den på ett serveringsfat med den mindre änden. Skär en 2-tums hål i övre mitten av kakan och sätt in benen på Jasmine dockan. Kakan blir hennes kjol. Dekorera tårtan med smörkräm frosting att se ut som undersidan av en klänning. Alternativt, om du är skicklig med fondant, täcka tårtan med fondant ark.

Flygande matta

Prins Ali och prinsessan Jasmine ta en flygande matta tur runt om i världen i filmen. Återskapa denna scen för ditt barn med en tårta för mattan. Stack två kakor bakade och kyls ark på varandra. Använd en sågtandad kniv för att skära en våg i kakan. Detta ger mattan en flödande look. Alternativt använda en ark tårta och hoppa över carving om du inte känner dig bekväm med det. Täck kakan i sockerglasyr. Använda cookie Fräsar för att skär ut figurer att göra ett mönster på mattan, som stjärnor, blommor eller trianglar. Dekorera den mattan med utskärningar och placera en Jasmine och Aladdin docka på toppen. Lägga till ett moln utseende runt basen av kakan genom att placera vita sockervadd runt den.

Ark tårta

Det tar mindre ansträngning och lite utsmyckning kompetens att göra en vanlig plåt kaka. Frost kakan en solid färg. Välj en färg som passar din fest dekorationer. Placera små plast "Aladdin" dockor på toppen, inklusive Jasmine och andra film tecken som Genie, Abu, Raj, Jafar och Jago.

Gum Paste siffror

Tuggummi pasta kan du skapa skulpterade siffror att lägga till din tårta. Om du föredrar att undvika att köpa "Aladdin" tecken, och har kompetensen som skulptera, gör din egen Jasmine och andra tecken med tuggummi klistra in. Placera skulpterade bitar på tårtan istället för plastleksaker.