mynewspapers.net

"Prinsessan & grodan" Party idéer

"Prinsessan & grodan" Party idéer


"Prinsessan och grodan" har blivit ett populärt val för en födelsedag fest tema tack vare Disney animerade filmen. Idéer för mat, dekorationer, aktiviteter och mer kommer att hjälpa dig att planera ett parti som ens prinsessan Tiana och hennes Grodprinsen skulle gärna delta.

Dekorationer

Köpa papperstallrikar, servetter, dukar och andra part förnödenheter i lavendel, blek grön och ljusblå för din "Prinsessan och grodan" parti. Fylla ett par vaser med princess trollstavar och placera dem på tabeller för en royal mittpunkten. Kronor papper med gästernas namn på dem dubbla som placeringskort och bordsdekorationer. När festen är över, kan varje gäst ta hem en krona och en trollstav som hennes parti förmån. Mardi Gras-pärlor på Bordsskivor och draperad över ryggen på stolar, tillsammans med serpentiner och ballonger, kommer att lägga till en festlig touch till din fest.

Förfriskningar

Kronan-formade cookies eller muffins som ser ut som grodor göra en perfekt söt behandla för din fest. Om du skulle hellre servera tårta, göra en rund eller rektangulär tårta, frost för att matcha din part färger och lägga till en prinsessan Tiana topper och isbildning blommor i toppen. Groda flöten göra en rolig dricka att din part gäster kan göra själva. Bara lägga en skopa lime sorbet i en klar plast kopp och häll citron-lime dricka över den. Lägg sedan till två små marshmallows med en mini choklad chip placeras på toppen av varje att göra groda ögon och en bit röd lakrits för tungan. Dricka med fina sugrör.

Spel

Planera vissa princess - eller groda-tema spel för att hålla dina gäster upptagen och har roligt. I stället för musikaliska stolar, göra stora lily pads ur gröna affisch styrelsen och spela musikaliska lily pads. Spela musik från filmen och har barn hop runt tills musiken stannar och de måste hitta en lily pad att stå på. Spela Pin-svansen på åsnan men med en royal twist. Göra en affisch av prinsessan Tiana utan hennes krona och hänga den på en vägg. Sedan ge varje barn en krona, och medan ögonbindel, ha henne försöka sätta kronan på prinsessan Tiana huvud.

Activties

Några "Prinsessan och grodan" aktiviteter kommer att se till att alla dina part publiken har en bra tid. Fyll en groda-formade pinata med godis, plast smycken och andra princess-worthy godsaker. Barnen kommer att ha en boll försöker bryta det öppna och sedan samla priser de hitta inuti den. Äldre barn kommer att njuta av att göra sina egna smycken av pärlor. Yngre barn kan dekorera skum eller kartong kronor med stick-on juveler, gel pennor och klistermärken. Skapa en tabell med "Prinsessan och grodan" färga lakan, kritor och markörer så att barnen har något att göra när de kommer på festen eller när de väntar på att plockas upp.