mynewspapers.net

Princess & Prince födelsedagsfest hantverk idéer

Princess & Prince födelsedagsfest hantverk idéer


Kasta en royal födelsedagsfest för din lilla prins eller prinsessa är ett underbart sätt att fira sin födelsedag. Med rätt sortiment av hantverk och aktiviteter för sina kungliga ämnen att kan säkerställa att alla närvarande åtnjuter själva. Hantverk bör knyta till ditt tema men bör också vara uppfinningsrik att varken pojkar eller flickor känner sig obekväma deltar.

Royal huvudbonader

Skapa din egen krona är ganska standard biljettpris på en prinsessa part, men vad göra med dessa tappra riddare som kan vara närvarande? Försök erbjuder ett sortiment av olika potentiella Huvudbonader för ditt barns royal ämnen att göra. Tillhandahålla material för att göra kronor, tiaror, jester's hattar och även riddarens masker. Lagt ut enkla material såsom fjädrar, filt och även aluminiumfolie och titta för att se vad barnen kommit fram till.

Royal Standard

Princess & Prince födelsedagsfest hantverk idéer


Varje rike måste en royal vimpel eller standard att det kan flyga, så låt dina gäster skapa sina egna. Har filt trianglar och former samt markörer, lim och glitter, och varje barn skapar sin egen kungliga vapnet. Dessa kammar kan användas för att dekorera allt från väggar till en sköld till en smart tappert för någon liten riddare som kan vara närvarande.

Home Sweet Castle

Skapa en slottet form eller form antingen ur kartong eller craft papper som är tejpade på väggen, och sätta alla dina små herrar och damer lös med deras kreativa safter och färga genomför för att dekorera det kungliga palatset. Ge barnen tvättbara färger och markörer, kritor och pennor, klistermärken och mer att dekorera det kungliga palatset med. Ska du ta varje gästs bild framför slottet, med sin hatt på och vimpel flyger, för att påminna dem om den kungliga affären.