mynewspapers.net

Princess & prince födelsedag kaka idéer

Princess & prince födelsedag kaka idéer


Bli en part mittpunkten kakan för en prins eller prinsessa-tema födelsedagsfest. Föräldrar med lite kaka utsmyckning erfarenhet kan göra en tredimensionell tårta i form av den lilla prinsen eller prinsessans favorit saga symboler, medan nybörjare cake inredare kan använda hjälp av formad kaka kastruller för att göra en centrepiece-worthy tårta.

Slott

Gör en tredimensionell slott tårta för en prinsessa eller prins-tema födelsedagsfest. För en prinsessa tema, bygga en två - eller tre-tier rund kaka, täcka i vit buttercream isbildning och dekorera med rosa eller lila fondant eller socker pasta blommor. Täck kakan pelare och skum kottar med grädde att skapa torn med spiror som du kan placera runt om och ovanpå tårtan. För en prince-tema fest, täcka en två - eller tre-tier rund eller fyrkantig kaka med grå fondant gjorde med en tegel-texturerat brödkavel. Täcka kakan pelarna med mer av texturerat fondant och toppa tårtan pelarna med skum kottar i blå buttercream isbildning.

Jeweled tillbehör

Gör en tårta i form av en krona. Använd en krona-formad stekpanna för att skapa form och täck med guld isbildning; försköna med "pärlor" gjort av färgglada isbildning. Kombinera lite av lustre damm med två eller tre droppar citron juice och pensla kakan med blandningen för en metallic eller bejewelled utseende. Gör en treasure chest cake och fyll den med guld och kungliga juveler. Skär en rektangulär tårta i halvor och placera en skum eller plast kil på hälften. Placera den andra hälften på kilen göra formen öppnade bröstet. Täcka tårtan med brun glasyr, använda frukt läder för remmarna och fyll öppningen med guldfolie förpackade choklad mynt och godis halsband, armband och ringar.

Hästar och enhörningar

Göra en valiant springare eller en mytiska unicorn tårta för det kungliga evenemanget. Använd en formad tårtform eller skär en rektangulär tårta i form av en häst med en stencil eller bild för en guide. Dekorera tårtan med en buttercream isbildning och en sprits med en stjärna isbildning spets. Använd en liten runda isbildning tips för hästen eller unicorn's mane. Alternativt gör en tredimensionell häst eller unicorn värdig att bli partiets viktigaste inslaget. Skapa en häst eller unicorn fastställande, benen viks, med huvudet upp. Använda en oval kaka för kroppen, gjuta crisped ris behandlar i huvud och ben och lägga till fondant öron. Täck kroppen med buttercream isbildning jämnas ut. Lägga till en sockerglasyr horn för en enhörning.

Sagoböcker

För en grupp som älskar gör saga berättelser med en stilige prins eller älskling princess, en sagobok tårta med en tredimensionell pop-out mitt i boken. Använd en öppnade boken-form tårtform och täcka tårtan med ett ark med benvit fondant. Göra linjer längs sidorna av kakan med en tråkig kniv att se ut som sidor. Låt fondant harden och sedan skriva orden från gäst hos honor's favorit saga på öppnade sidorna i boken. Placera en statyett från historien i mitten av boken eller använda en miniatyr slott eller andra prop för en pop-out dekoration.