mynewspapers.net

Princess idéer part för 4 åringar

Princess idéer part för 4 åringar


Ge din 4-åriga prinsessan den kungliga behandlingen för hennes födelsedagsfest. Fyra-åringar är i ålder när de njuta av låtsas spela och kan verkligen få till prinsessan party tema. Införliva princess element i hela partiet Detaljer för att skapa en förtrollad part för de unga gästerna.

Inbjudningar

Hemgjord princess inbjudningar kan du anpassa meddelanden för att passa din stil och personlighet. Ett enkelt alternativ är att ta en bild av 4-åriga födelsedag flickan i hennes prinsessa klädsel. Fotostatkopiera bilden för varje inbjudan. Skär en enkel ram från dekorativa scrapbook papper med en princess-tema. Skriva ut partiet uppgifterna på ett rosa eller lavendel kortpapp, och skär den till samma storlek som bildrutan. Limma kortpapp till baksidan av ramen med princess foto inklämt mellan. Kontrollera att Detaljer vänd utåt så att mottagarna kan läsa den utan att riva isär ramen.

Dekorationer

Rosa och lavendel är ofta de färg som associeras med temat princess part. Använd en eller båda av färger för ballonger, serpentiner, tallrikar och bestick. Dekorera bord med leksak tiaror. Strö över borden med ädelstenar eller princess konfetti. Barnets princess leksaker fungerar också bra som hörnstenarna för tabeller. Klipp ut en jätte nummer fyra från papp. Måla den rosa eller lavendel, och strö den med glitter medan färgen fortfarande är våt. Hänga tecknet inom partiet.

Princess Makeover

Ställa in en princess transformation område för den unga part gäst. Ber flickorna att bära en princess outfit till festen eller tillhandahålla kläder de kan låna. Ge varje gäst en tiara. Finputsa lite glittrig nageln varje flickas händer om hennes föräldrar godkänner. Giftfritt kroppen glitter är ett annat alternativ för flickor. Undvik att använda några faktiska make-up med den 4-åringar. Inte alla föräldrar kommer att godkänna i make-up vid den åldern. Några barn har också huden känslighet för make-up.

Aktiviteter

Har tjejer göra sin egen prinsessa trollstavar som en enkel part verksamhet. Du kan använda papprör handduk eller träpinnar som handtagen för trollstavar. Låt barnen måla handtagen med tempera paint. Istället för en stjärna i slutet av staven, använda ett nummer fyra snitt från craft skum, papp eller trä. Leta efter trä nummer fyra utskärningar på hantverk butik. Barnen dekorera siffrorna och bifoga dem till slutet av staven. En hemgjord tiara är ett annat alternativ för partiets verksamhet. Skär tiara former från affisch styrelse. Låt flickorna dekorera dem med ädelstenar, glitter, klistermärken och craft skum former. Flickorna kan bära diadem för resten av partiet.

Mat

Föra de prinsessan temat till party mat. Ett enkelt alternativ är att servera smörgåsar. Använda cookie Fräsar för att göra smörgåsar till intressanta former. En tiara eller slottet cookie cutter fungerar bra. Skär några av smörgåsar i nummer fyra för variation. En princess tårta avslutas festen. Göra ett slott kaka för din 4-åring att passa temat. Börja med en fyrkantig tårta som bas. Lägga till en mindre fyrkantig kaka ovanpå den. Använda socker kottar vände upp och ner som tornen på slottet. Placera en i varje hörn av botten kakan. Skapa en pappers flagga att flyga över slottet. Rita nummer fyra på en dekorativa papper. Skär den i en triangel. Limma eller tejpa fast den trä spett och tryck in i mitten av kakan.

Gynnar

Behandla varje ung gäst till en prinsessa part för väska. Använda billig leksak plånböcker som påsar för favörerna. Fyll dem med låtsas make-up, princess klistermärken, pärla halsband, princess leksaker och annat tema. Kolla ålder förslagen på varje potentiell fördel att se till att det är lämpligt för 4-åringar.