mynewspapers.net

Prince & prinsessan hantverk idéer

Prince & prinsessan hantverk idéer


Prinsen och prinsessan tema hantverk är jättebra för olika tillfällen, inklusive baby duschar, Halloween, barnkalas och Presenttips. Många av material som behövs kan antingen hittade hemma eller billigt förvärvade på en leverans butik för lokala hantverk.

Tavelramar

Prinsen och prinsessan tema tavelramar kan enkelt gjord och personlig med endast ett par artiklar. Köpa en tom bildram från en crafting butik, vissa akrylfärg, prinsen och prinsessan tema skrot bokning cut-outs, lack och epoxy eller lim. Efter målning en bakgrundsfärg eller mönster på ramen, noggrant limma eller epoxi scrapbooking urtag i stånd att göra en liten scen. En gång färdig, noggrant försvinna för hela projektet med tre eller fyra rockar, så att varje torka innan du försöker en annan. Lacken kommer att säkerställa att cut-outs kvar på plats, och kommer att skydda dem mot missfärgning, spill och andra olyckor.

Kronor

Prinsen och prinsessan kronor och tiaror kan vara enkelt gammaldags med följsamma craft tråd. Efter första forma en tråd slinga runt bärarens huvud till lämplig storlek, klipp kabeln med avbitare och vind båda ändarna tillsammans för att bilda basen. Därifrån, lägga till krona eller tiara med olika mätare av tråd, enligt ett utskriften om så önskas. Du kan även lägga till faux ädelstenar eller pärlor med varmt lim om så önskas.

Royal ringar

En lätt och billig hantverk, göra jewelled royal ringar kräver endast ett par artiklar billigt köpt från de flesta hobbybutiker. Hitta några tunna papp eller kartong ark, antingen i svart eller metalliska toner, och skär dem i tunna strimlor. Att personer kan storlek dessa remsor till sina fingrar, och säkra dem med tejp. Leverera sticky-backed strass i olika färger som ska läggas till som önskade att göra mousserande royal ringar.

Dekorera ett slott

Med bara några extra boxar, sax och toalettpapper rullar, du kan enkelt mode strukturen för en enkel medeltida slott. Skär viftar bort av en liten kartong så att du har bara yttre kvadrat struktur. Skär små rektanglar från ena änden av toalettpapper rullar bildar en krenelerade toppar, och sedan klippa två sidor av bottnarna i rät vinkel så att rullar kommer att glida på hörnen av rutan. Sedan måla, markör eller färg slottet som du tycker passar.