mynewspapers.net

Primitiva land Sand hantverk

Primitiva land Sand hantverk


Primitiva land sand hantverk producera lantlig heminredning med land flair. Använda sand för att förbättra primitiva land hantverk, såsom Ljusstakar och målningar. Dessutom erbjuder sand ett fast material för att bygga robusta hantverk på primitiva landet stil.

Sand hink bilder

Primitiva land Sand hantverk


Sand ger en stabil bas för att säkra poster utan någon självhäftande eller permanent fixativ. Börja med en sliten, lite rostiga metall hink och måla med ytterligare primitiva land mönster som stjärnor, fåglar och blommor. Samla in kvistar av olika längder och limma klädnypor i ändarna för att hålla fotografier. Fyll hinken med sand och ordna bilden pinnar som med blommor i en vas.

Sand dockor

Primitiva land Sand hantverk


En primitiv land handgjord docka blir en kraftig bit inredning när sand ersätter standard filler. När du har skapat delarna av dockan med hjälp av arbetsprofilen som den som erbjuds på den Lille Mae hantverk webbplats, fyll varje komponent med sand innan sömnad stängd. Vikten på sanden gör dockan robust och lätt att visa på en hylla eller bokhylla. För en primitiv land titt, använda gamla duk för docka, garn för hår och knappar för ögonen. Dekorera den docka kläder med primitiva lantlig stil genom att göra stygnen en kontrasterande färg.

Sand målning

Primitiva land Sand hantverk


Många primitiva land hantverk ära gammaldags Americana. Sand lägger till textur och stil en standard målning av en amerikansk flagga. Lägga till en primitiv land touch till flaggan genom att rita ojämn stjärnor och linjer. Använd en pensel att gälla alla röda områden lim och sedan strö med röda crafter sand. Slutföra det här steget för varje färg. Använda jordfärger som tegelsten rött och marinblått för äkta primitiva lantlig stil.