mynewspapers.net

Primära (Elementary) skolprojekt från återvunnet material

Primära (Elementary) skolprojekt från återvunnet material


Ett skolprojekt med återvunnet material är ett sätt att lära barn vikten av återvinning och omhändertagande av jordens naturresurser. Eleverna kan det leda till mer ytterligare deltagande i återvinning verksamhet. Återanvändbara material är också ett billigt alternativ till inköpt material. Ålder lämpliga återvinning projekt kan vara roligt för primär (grundskolan) skolbarn som Earth Day-projekt, eller som en del av en miljö lektion.

Tissue box hantverk

Tom vävnad lådor kan användas för en rad olika projekt. Alla material som behövs är oftast lätt tillgängliga i de flesta hushåll. En tom pappersnäsdukar i låda kan användas som en hår tillbehör innehavare. Barn kan dekorera rutan vävnad med glitter, ädelstenar och spetsar. När inredda, kan en tom vävnad box också används för att lagra plast matkassar. Studenten kan senare återvinna rutan vävnad och de plast matkassar också.

Baby food jar luftfräschare

Baby mat burkar kan samlas in från elever med spädbarn och småbarn syskon eller släktingar. För att skapa en baby food jar luftfräschare, fyll på rena burkar med potpurri. Ett papper doily täcker toppen för en lyxig look och att hålla potpurri av misstag rinner ut. Duken är sedan säkrade med ett gummiband placeras runt halsen på burken. Gummibandet kan sedan döljas med en bit av dekorband.

Tidskriften mosaik

Mosaik används för att dekorera golv eller väggar inkluderar traditionellt, bitar av sten, keramik eller glas. Lågstadieelever (grundskolan) kan skapa en mosaik med tidskrifter. För att göra en mosaik, har eleverna skär små bitar av tidningen sidor och sedan limma på kartong eller tunga lager papper. Eleverna kan använda olika färgade tidningen bitar för att bilda en bild, slumpmässiga design eller bokstäver.

Brun väska drakar

Studenter kommer att njuta av att göra och flyger en brunt papper livsmedelsbutiker väska drake. Eleverna dekorera papperskasse med markörer, kritor eller paint. Använda ett hålslag, slå ett hål i varje hörn av påsen upp. För att förhindra hålet från riva eller spridas, placera en liten bit maskeringstejp över hålet och slå ett hål med en penna eller använda papper ring förstärkningar. Feed långa längder snöre genom hålen och knyt dem tillsammans; sträng bitar bildar kite handtaget. Limma papper serpentiner till botten av papperskasse att göra den drake serpentiner. För att flyga drake, eleverna hålla sträng handtaget och köra.