mynewspapers.net

Presenttips till någon som har förlorat sin make

Presenttips till någon som har förlorat sin make


Hantera döden är en av de svåraste känslor en person kan gå igenom i livet. När du inte är den sörjande, är det viktigt att ta itu med den person som är känsligt och med medkänsla. Att ge gåvor som en sympatisk gest till någon som förlorat en make kan verka som ett litet tecken på din sorg, men det kan innebära en enorm skillnad till den kvinna som förlorat sin man, och med lite tur, kan även ge ett leende eller två.

Växter, inte blommor

Helst när någon klara efter döden av sin make, är det sista de vill utsättas för döden av något annat. Detta inkluderar blommor. Lika vacker som blommorna är när de anländer, do inte vara för evigt. Att göra med döden på någon nivå, oavsett om det är något så enkelt som blommor, är inte något griever ska utsättas för. Överväga att köpa en planta med en historia av livslängd och är lätt att ta hand om, som en kaktus.

Presentkorgar

En tid hedrad tradition i att hjälpa människor hantera förlust ger dem mat så de slipper laga mat själva. Sörjande tar en vägtull på en persons förmåga att äta, med matlagning ligger nära slutet av spektrumet som motivation. Leta efter presentkorgar som ger mat som inte ålder eller förstöra snabbt, till exempel cookies och muffins, eller nötter och kex.

Minnesmärken

Förlora en make är ett helt liv förändra förändring till hela existensen av sin make. Mycket få gåvor vara lämpligt för en sådan monumental förlust, med undantag för ett minnesmärke. Anser att personligheten hos den person som har förlorat sin make och forskning minnesmärken därmed. Om hon inte är ett fan av vindspel, följer att kunskap och leta efter något mer reflekterande av hennes personlighet, som en sten för hennes trädgård.

Smycken

Trots att köpa smycken för någon är en viktig källa för personalisering, kan det också vara ett enkelt sätt att säga att du tänker på henne och vill att hon ska veta att varje gång hon passerar denna token din kärlek i sin smycken box, hon vet att du är där för att hjälpa. Om tron är en stor del av en människas liv, kanske du vill överväga att köpa ett kors eller en liknande artikel betecknar hennes tro.

Funktionella presenter

Tänk på alla de saker som denna person gör på daglig basis, och hur din gåva kan hjälpa. Till exempel, om hon har ett stort hem, överväga hiring en städservice att städa sitt hem. Samordna med Städbolag via presentkort eller telefonsamtal som låter den sörjande änkan att schemalägga rengöring när hon finner det lämpligt, samtidigt som en "hjälpande hand" not till meddelandet. Donationer och sponsring för änkan, i namn av avliden, är även funktionella och uppskattade.