mynewspapers.net

Presenttips korg med ordstäv för nya hem irländska välsignelser

Presenttips korg med ordstäv för nya hem irländska välsignelser


Irländska inflyttningsfest gåvor presenteras för att välsigna ett hem. Inneboende i praktiken av människor lägga fram en irländsk presentkorg är löftet om fortsatta vänskap. Irland är känt för sin folklore och tradition. Komfort, mat, värme och skratt är gemensamma teman i välkända irländska talesätt som har gått i arv i generationer.

Frukost presentkorg

Linje en korg med en kökshandduk eller TALLRIKSUNDERLÄGG. Placera sedan muffins, bagels, sylt eller marmelad på toppen. Lägg till kaffe eller te och lite färsk frukt fylla i tomrummen. Skriva på en Obs kort ett irländskt säger såsom; "Välsigna oss med god mat, gåva av gab och rejäla skratt. Kärlek och glädje vi delar kanske med oss, allt efter. Amen"eller"lite tårtor, lilla tårtor och lite koppar te. Bara tillräckligt för mina kära vänner, och bara tillräckligt för mig." Detta är en Välkommen present till en ny husägare.

Blomma gåva korg

En enkel gåva korg skulle kunna inkludera en plakett eller broderad objekt med välsignelse, "kan du alltid ha arbete för händerna för att göra, kan dina fickor håller alltid ett mynt eller två, kan solen skiner ljus på din fönsterruta, regnbågen får vissa att följa varje regn, kan en vän hand alltid vara nära dig och må Gud fylla ditt hjärta med glädje att heja på dig." Inkludera en bukett färska blommor eller en shamrock växt tillsammans med ett prisma för att hänga eller ställa på fönsterblecket.

Bröd och vin presentkorg

En traditionell irländsk välsignelse inkluderar en limpa bröd, salt och en flaska vin. Paketera det tillsammans med irländska sade: "bröd, att denna kammare aldrig kan känna hunger; salt, att livet alltid kan ha smak; vin, glädje och välstånd kan regera för evigt." Detta särskilt citat är från filmen, "det är ett underbart liv."

Essentials presentkorg

Uppfylla ett behov i mottagare nya hushåll genom att förbereda en korg full av små hemvård essentials. Fodrar korgen med skålen handdukar och inkludera objekt som glödlampor, förlängningssladdar, ett måttband, soppåsar, kan öppnare och pennor och anteckningsblock. Om denna gåva är för en ny granne, kan du inkludera en lista över nyttig information som trash-samling dag, pizza leverans nummer och dina rekommendationer för lokala företag. Inkludera denna irländsk välsignelse, "välsigna detta hus, O Herre, vi ber, gör det säkert av natt och dag. Välsigna dessa väggar så fast och stout, att hålla vill och problem ut. Välsigna taket och skorstenen tall, låt din fred ligger över allt. Välsigna de dörrar som kan de Visa, någonsin öppna att glädje och kärlek. Välsigna Fönstren skiner ljusa, uthyrning i Guds himmelska ljus. Välsigna härden en-flammande där, med rök stigande som en bön. Välsigna människor här inom, hålla dem rena och fria från synd. Välsigna oss alla, att en dag vi kan vara vältränad, O Herre, för att bo hos dig."

Bilden hänger presentkorg

Hjälp dina vänner vända deras nya hus till ett hem genom att ge dem en korg med bild hängande leveranser. Samla hårdvara såsom bild tråd, spik och krokar. Du kan inkludera en nivå, måttband, penna och även en flaska glasrengöringsmedel med hushållspapper. Få dem igång med en ny bit av konstverk med irländsk välsignelse, "kan vägen stiga för att träffa dig. Kanske vinden alltid i ryggen. Kan varmt solen skina på ditt ansikte, och regn falla mjukt på fälten, och tills vi möts igen, kan Gud hålla dig i hans handflata."