mynewspapers.net

Presenttips för tvillingpojkar

Presenttips för tvillingpojkar


När shopping för alla gåvor, är de viktigaste sakerna att tänka på personlighet och smak av mottagarna. Om du ger en gåva kan delas av tvillingpojkar, är det särskilt viktigt att notera deras gemensamma intressen och saker de gillar att göra tillsammans, samt deras ålder.

Spel för två spelare

Om du är shopping för pojkar tycker om att spela spel, få dem sin egen kopia av ett spel för två spelare som slagskepp. Om din budget tillåter, ge dem en kvalitet utgåva av ett klassiskt spel som schack eller backgammon så de kan fortsätta att njuta av det i vuxen ålder. Andra två spelare spel idéer omfatta ansluta fyra och Othello. Du kan också ge pojkarna ett däck av kort och en bok som "Allt kort spel boka," som har ett kapitel ägnas åt spel för två spelare. Hästskor är en annan idé, men kolla med pojkarnas föräldrar först, eftersom detta utomhus spel kräver gräva i gräsmattan. Som ett alternativ till traditionella spel, om pojkarna har video spel system som Sony PSP och Nintendo DS, som gör det möjligt för multiplayer spel, ge dem var en kopia av ett spel de kan spela tillsammans. "Darkstalkers krönika" och "Ridge Racer" är exempel på spel som finns tillgängliga på PSP, och "Lego Indiana Jones" och "Lock's Quest" finns för DS.

Leksaker till andel

Det finns ett brett utbud av leksaker på marknaden som är utmärkta för att dela och spela tillsammans. Ge pojkarna en uppsättning av pressgjuten bilar de kan tävla, block för att bygga med eller lekset actionfigurer som de kan använda till scenen imaginära scenarier. Om pojkarna gillar att vara utomhus, ge dem ett par walkie-talkies att hålla kontakten som de vandra, en hink med trottoar krita att skapa konstverk tillsammans eller rita ett hoppa hage rutnät eller en uppsättning av fjärrstyrda bilar att tävla på trottoarerna.

Gåvor att gå ihop

Det är inte nödvändigt att ge identiska gåvor till båda pojkarna om du vill få dem varje sina egna för närvarande att packa upp. Ge dem presenter som passar ihop, så att för att få ut mesta möjliga av dem, kan de dela med varandra eller använder sin gåva ensam eller tillsammans med andra vänner också. Om de gillar baseball, ge en en fladdermus och en hand i handske. Om de gillar musik, ge en CD-spelare och den andra ett urval av åldersanpassad CD Andra idéer är kritor och målarböcker, en film och dess uppföljare eller en serie böcker. Om en pojke tar emot först, andra och tredje böckerna i serien "Redwall" av Brian Jacques, till exempel, han kan turas om och dela dem med sin bror som får de tre sista böckerna i serien.