mynewspapers.net

Presenttips för examen Senior flickorGradering är ett spännande milstolpe i en students liv. Och betecknar slutet av gymnasiet, markerar examen också början på en ny resa. För att fira denna viktiga prestation, presentera många familjer och vänner ofta kandidaten med en studentpresent. Det finns många bra idéer för Examenspresenter som hjälper fira omvälvande händelsen och förbereda examen senior flickan för hennes kommande äventyr.

Dator

Presenttips för examen Senior flickor


Många tonåringar är glada av tanken på att ta emot den senaste elektroniska gadgeten. En äldre tjej som precis har tagit examen kommer att njuta av med hjälp av en ny dator att gå online, kolla hennes e-post och Facebook, hålla kontakten med sina vänner och planera äventyr för sommaren. En dator fungerar också en mer praktiskt syfte för en examen som kommer att vara på väg till college: snart hon kommer att behöva det för läxor och uppsatser.

SmyckenFör en äldre tjej som älskar att se henne bäst, överraska henne på hennes gradering dag med en ny bit av smycken. Ett vackert par örhängen, halsband eller en ring är vilja låta henne vårda denna viktiga dag under lång tid. Bäst av allt, med brett utbud av smycken att plocka från du är tvungen att hitta något som passar smaken av examen, från en elegant modern hängsmycke till en viktoriansk ring.

College redskap

Få henne extra upphetsad för vad som komma genom att ge sin poster från universitetet hon deltar i höst. Kläder som T-shirts, tröjor eller hattar som bär Akademins namn eller skolans färger låter henne Visa upp viss stolthet över sommaren, och även när hon är äntligen i skolan. Andra objekt, som muggar eller spannmål skålar, är praktiska roliga ännu. För en gosig gåva, ge henne en filt eller uppstoppade djur med skolans namn eller färger.

Photo Album

Avläggande av examen är en spännande händelse, är det också en tid av förändring. Det kan vara skrämmande för många akademiker. Låt hennes remember och njuta av förflutnan med ett fotoalbum eller scrapbook som krönikor hennes high school år. Ta ögonblicksbilder av henne och hennes vänner på fester och danser, sport team bilder samt andra fotografier. Sticka i konsertbiljetter, teateraffischer och andra nostalgisk token från de senaste åren, också.