mynewspapers.net

Presenttips för en kristen 16-årig pojke

Presenttips för en kristen 16-årig pojke


Kristna tonårspojkar kommer att uppskatta presenter som är användbara, inspirerande och relatera till deras intressen. Det finns lite som betyder mer till en 16-årig pojke än hans bil. Överväga gåvor som hjälper honom uttrycka sin tro medan han upplever smaken av självständighet som kommer med ett körkort. Du kan också överväga att ge något konkret, som en väckarklocka att hjälpa honom att komma till skolan och arbeta på tid.

Presenter till hans bil

Hjälp en kristen tonåring uttrycka sin tro med inspirerande biltillbehör. Om han har en lastbil eller sport utility fordon, överväga en trailer hitch eller hitch cover med en inspirerande budskap som "Got Jesus?" eller "Fiskare av män." Eller hjälpa honom däck ut sin bil med inspirerande golvmattor som kan anpassas med hans namn och favorit bibelvers, inspirerande fras eller bön. Eller du kan köpa ett litet träkors på en enkel sträng och skriva en favorit vers referens på korset. Detta kan vara bärs som ett halsband eller avstängd från backspegeln på sin bil.

Presenter till hans rum

En gåva som skulle fungera bra för både en bil och rummet är en CD med inspirerande musik. Du kan själv bränna en CD med en spellista med låtar som han kan njuta av under körning eller när studera eller koppla av i sitt rum. Denna gåva kommer att kosta lite mer än den som ger tid. Överväga en praktisk gåva som en väckarklocka som visar en personlig inspirerande meddelande att hjälpa honom att vakna upp på morgonen. Meddelande klockor Visa tid och meddelanden med LED-teknik. Han kan programmera det med sin favorit skriften referens eller en kort fras. Dessa meddelanden kan visas i olika färger. Klockorna är tillgängliga från många webbutiker. Skriv "programmerbara meddelande klocka" i en online-sökning motor visa tillgängliga objekt.

Gåvor för att studera

En 16-årig pojke är alltid på språng, som han troligen arbetar och studerar. Ge honom något inspirerande som en bibel väska hjälpa honom ta sin tro med honom vart han än går. Fall finns i en mängd olika stilar och färger som marin, svart läder, metall, arméns strapatser och mycket mer. Helt enkelt skriva "maskulina Bibeln fall" i en online-sökning motor eller granska urval på din lokala kristna bokhandel.