mynewspapers.net

Presenttips för en anda dansa lagtävlingenAnde dans grupper stöder deras lokala atletisk program, som erbjuder underhållning och bygga anda och moralen i sina skolor och gemenskapen. Tävlingar mellan dance team är en aspekt av deras verksamhet, främja sportsmannaanda, framhävande talang och givande arbete, bra rutiner och teknik. Presenter till deltagarna bör spegla dessa attribut och tacka lag och medarbetare för deras deltagande.

Berlocker/smycken

Som ett minne av deltagande gör graverade charm av händelsen välkomnas gåva. Om konkurrensen har en logotyp, kommer att skapa en charm i design, tillsammans med datum för evenemanget vara en suvenir för varje gruppmedlem. Om medel tillåter, kombinera charmen med ett halsband eller armband.

Konkurrens jackor

Kläder för eller fleece jackor silke-screening eller sydda med konkurrens insignier och datum är ett alternativ för deltagarens gåvor. Fläckar kan ges att tillämpa på Jackorna för lagen att placera vid. Om finansieringen tillåter, kan varje deltagares namn ska sys på framsidan av överarmen på jackan med skolan de företräder.

Konkurrens T-shirts

Ande dance T-shirts är en gemensam konkurrens gåva. Om konkurrensen är en av många på vägen till SM tävlingen, lista resan (som en konsert turné schema) på baksidan av tröjan. Din viss konkurrens kan anges i fetstil eller med en stjärna bredvid den.

Mardi Gras Beaded medaljonger

Som anden dance tävlingar, Mardi Gras representerar kul, anda och spänning. Ge varje gruppmedlem färgade Mardi Gras-pärlor med en disk medaljong. Medaljongerna kan utformas med en ande dance logotyp och händelse datum. Färger kan matchas för varje deltagande lag färger.

Plack

Att ge deltagande plaketter för varje team eller gruppmedlem ger en suvenir på jämnt av en trofé och team erkännande. Mindre enskilda deltagare plack är ett alternativ för varje dans gruppmedlem. Gravera konkurrens logotypen på plack, event namn och datum. Lag eller deltagare namn kan också läggas.

Prestanda videor

Ande dance team tävlingar är ofta filmade. Som en gåva för deltagande lag, skulle kopior av deras resultat och placering tillkännagivande ceremonier på video vara en trevlig suvenir samt verktyg för resultatbedömning. Tränare och deltagare kan identifiera och kritisera sin styrka och svaghet och använda video för att förbättra kvaliteten på deras prestanda för framtida konkurrens.