mynewspapers.net

Presenttips för en 44: e födelsedag

Presenttips för en 44: e födelsedag


Varje födelsedag ska firas, även de som inte markerar en viktig milstolpe eller ändra i tio år. Om du har vänner eller familjemedlemmar som fyller 44 år gamla, ge dem en speciell gåva som låter dem veta att denna födelsedag är lika viktig som deras 16, 21, eller 40. När du väljer en gåva, ta hänsyn till deras livsstil, personlighet och intressen.

Gåvor av äventyr

Medelåldern ofta betyder slå sig ner med en stabil sysselsättning, äger ett hus och höja en familj. De galna äventyr av ungdomar som vårlovet i Florida, kör över landet efter studentexamen eller backpacking genom Europa efter college har avslutats. Oavsett om du ska köpa en present till en man eller kvinna vrida 44, lägga lite äventyr tillbaka in i hans eller hennes liv. Anmäla sig till honom på en dykning klass eller ta hennes fallskärmshoppning, bergsklättring eller forsränning. Om han har tvätt NASCAR, registrera honom för en tur med en stock bilförare. Kanske den födelsedag personen bor i staden men minns ömt sin barndom växer upp på en gård. Skicka honom till en dude ranch i en vecka. Om din vän har utomhus men inte få tillbringa tillräckligt med tid i vildmarken, registrera henne för överlevnadsutbildning. En äventyrlig födelsedagspresent hjälper mottagaren återta sin ungdom och känner sig vid liv och unga igen.

Gåvor av avkoppling

Medelåldern kommer också med en hel del ansvar och stress. Ge den födelsedag som en gåva som hjälper henne slappna av för en dag eller en hel helg. Skicka din vän eller familjemedlem medlem till spa för dagen. Hon kan unna dig en massage, tång eller lera wrap eller ansiktsbehandling och låta stress i arbetet, räkningar och barnen smälta bara bort. Om din vän har golf, ge honom ett intyg för en golf lektion med en golf pro. Han kan slappna av och förbättra sin swing. För dem som gillar fiske, hyr en fiskebåt och har födelsedag personen tillbringa sin dag på vattnet, att fånga fiskar och njuter av hans dag av fritid. För att göra dessa presenterar mer speciell, göra resan för två så att du kan spendera kvalitetstid tillsammans. Om personen som födelsedag är en betydande andra, ordna ett besök på en vingård eller ta en solnedgång häst åktur eller en segelbåt utflykt tillsammans. Mottagaren kommer känna sig älskade och föryngrad till något av dessa gåvor.

Skräddarsydda presentkorgar

Presentkorgar kan föra till sinne opersonliga högar av frukt eller högar av ost och korv, men presentkorgar göra en tankeväckande gåva när skräddarsydda för att passa födelsedag personens hobbies eller intressen. Fyll en korg med en blandning av personens favoriträtter, allt från gourmet choklad till kommersiella cookies. Om födelsedag personen älskar att läsa, stack korgen full av pocketböcker, bokmärken och en bok lampa. Kanske samlar mottagaren leksak tåg. Fyll korgen med leksak tåg, modeller och böcker på tåg. För en bil älskare, ge honom bilvax, driving handskar, verktyg och böcker om bilar. Presentkorgar kan tillgodose någons intresse och visa dig lägga en massa tid och tankar till ger personen något han eller hon verkligen har på en 44: e födelsedag.