mynewspapers.net

Presenttips för en 1-årig flicka1 är en stor milstolpe för en liten flicka. En present-givare uppgift kan tyckas utmanande--du är mest sannolikt väl förbi din första födelsedag och har lite aning om vad en 1-åring vill ha. Ger en bra present till en 1-årig flicka kan vara enkelt. Här är några riktlinjer att få dig på din väg.

Ge något som kommer hålla ge

Presenttips för en 1-årig flicka


En gåva som kommer att pågå och hålla ger kommer att bli mycket uppskattat av en förälder, och senare av barnet. Bra presenter som kommer har förlängt livet inkluderar en dvärg fruktträd som kan växa med ett barn eller en tidningsprenumeration i en publikation som National Wildlife Federation vilda djur Baby.

Bli inte rädd för att be

Be överordnat vad barnet behöver eller vill ha. Föräldrar är ofta bombarderas med leksaker när vad de verkligen kunde använda strumpor eller en specifik par skor.

Standbys gjorde unik

Göra en inte-så-unik gåva mer unik. Köp en bok med barnets namn i den. Eller köpa en bok på rött kuvert (www.redenvelope) som innehåller barnets namn specifikt. Prova att köpa en unik baby docka. Till exempel om barnet är etniska anständig köpa en lämplig docka på Lakeshore lärande.

Presentkort fungerar alltid

Presentkort är alltid lämpliga och uppskattas av föräldrar. Presentkort kan vara från butiker som mål, Macys eller Gymboree, från bokhandlar eller Leksaksaffärer. Ett pass till en lokal inomhus lek förlägger som pumpa upp är också ett roligt alternativ.

Leksaker som

I slutändan gör leksaker alltid en lämplig gåva. Vissa leksaker som passar deras utveckling inkluderar:-trä pussel: se till att de är enkla och innehåller bara en handfull av stora bitar - allt annat de kan driva: titta för vandrare och leksaker avsedda för 12 + månad, du inte vill att en leksak som kan välta lätt - stackables: traditionella trä block eller capacitet koppar ger för stor underhållning - bollar: rulla dem kommer att vara mer av en verksamhet än du tror - bubblor : Gymboree gör riktigt bra bubblor - badkar leksaker: leksaker sträcker sig från böcker att läsa i badkaret till leksak båtar