mynewspapers.net

Presenttips för 8-åringar

Presenttips för 8-åringar


Åtta-åringar är i-mellan ålder. De är inte längre intresserade av babyleksaker. De är också inte gammal nog för gåvor att du skulle ge en interpolering. Se till att den gåva du väljer att gå med är åldersanpassade.

8-åriga flickor

En av de bästa gåvor njöt av 8-åriga flickor är en Webkinz. Webkinz är uppstoppade djur som kommer med en kod. En flicka kan använda koden online för att få en virtuell djur som ser ut precis som sin uppstoppade djur. Flickor kan spela spel, bygga rum och köpa mat och kläder för deras online Webkinz. Webkinz kosta runt £9 varje. En annan bra present till en 8-årig flicka är en älva Triad Dome Terrarium. Detta är ett kit med fyra typer av växter som sägs locka feer. Flickor kommer ha kul att sätta terrariet tillsammans och titta på allt växa. De kan sedan behålla terrariet för långsiktiga kul. Satsen kommer också med historien om älvor så att flickorna kan läsa mer om dem. Kit kostar ca £16.

8-åriga pojkar

En 8-årig pojke skulle älska att få en äckligt Science kit. Detta kit är både pedagogiska och roliga. Pojkar kommer att få göra sina egna falska blod. De kan också växa mögel och undersöka bakterier. Detta kit kommer med massor av experiment samt förklaringar på hur karossen. Kitet kostar £13. Nästa, du kanske vill överväga en Deluxe Magic Set för din 8-årig pojke. Denna magiska som syftar till att lära nybörjare konsten av magi. Det innehåller mer än 54 rekvisita och knep instruktionerna. Rekvisita lagras enkelt inuti en tabell att din 8-årig pojke kan utföra alla sina trollkonster. Den Deluxe Magic Set kommer att köra dig ca £22.

8-åriga pojkar och flickor

Hjärnan mat är en mycket billig present som åtnjuts av 8-åriga pojkar och flickor lika. Hjärnan mat är ett parti av spackel kan du dra isär och gjuta in olika föremål. Barn kan tillbringa timmar arbetar med det och aldrig bli uttråkad. Det kostar £9 och finns i flera olika nyanser. En färg lyser i mörkret. River Crossing är en annan stor valen för 8-åriga pojkar och flickor. Det är ett spel där spelare måste använda plankor för att korsa en djungel. Detta spel har vunnit fler än 16 priser för en mycket bra anledning. Den levereras med kort som kommer att börja ditt spel annorlunda varje gång. Det finns kort för nybörjare och kort för den som söker mer av en utmaning. Detta spelet körs ca £11.