mynewspapers.net

Presentidéer med tepåsar

Presentidéer med tepåsar


Te är rik på antioxidanter som långsam tillväxt av cancerceller och minska högt blodtryck och kunna förhindra stroke, bland andra hälsofördelar. Tepåsar med din favorit te, om svart, grön, vit eller oolong, göra en tankeväckande gåva för alla som vill öka sin te konsumtion eller prova nya smaker te. Inklusive tepåsar som del av en större gåva göra en trevligare present.

Nybörjare te Kit

Införa någon som är obekanta med te genom att ge dem en enkel att använda tekanna. Inkludera ett urval av din favorit säckar te tillsammans med en Rese mugg och instruktioner för bryggning en perfekt kopp.

Te för studenter

Skicka din college nybörjare iväg till skolan med möjlighet att brygga sin egen te. För att brygga te i ett dormrum utan kök, behöver han en elektrisk tekanna. Linda en i en låda med några tepåsar, idealiskt koffeinhaltiga svart te för hans designar.

Tack gåva

För att säga tack till en lärare eller volontär med te, tejpa en tepåse inuti din Tackkort. Skriv in hur mycket du uppskattar det arbete de har tillbringat och hoppas att de nu ta lite tid för en kopp te för sig själva. Koppla anteckningen till en söt mugg.

Tea Party

Små flickor kommer att älska sin egen tebjudning uppsättning. En samling små tekoppar och en tekanna, och med en uppsättning av växtbaserade eller låg koffein tepåsar. Inkludera en korg av cookies eller scones eller uppsättning klä upp kläder att slutföra partiet.

Vuxen te

För semester, kan te blandas med vodka för en vuxen dryck. Box en uppsättning chai te påsar med en flaska vodka och inkluderar ett recept på en Chai White Russian. (Blötlägg tepåse i en shot vodka, ta sedan bort tepåse. «««Tillsätt mjölk och toppa med kanel.).