mynewspapers.net

Presentidéer för 19-22 år gamla pojkar

Presentidéer för 19-22 år gamla pojkar


När pojkarna blir äldre, utveckla de sin egen stil, preferenser och intressen. Det är bra för individualitet, kan detta göra gåva shopping för pojkar svårt. Om du letar efter den rätta presenten för en pojke i åldern 19-22, hålla några hip gåvor i minnet och du är säker på att välja ut en vinnare.

Hygienprodukter

Ja, en bar tvål är en usel gåva, men high-end hårvårdsprodukter, Köln, eller grooming verktyg är en utmärkt present till en ung man att ange vuxen ålder. Kolla in varje Man Jack produktlinjen för att få en uppfattning om vad killar söker.

TV-spel

Om det är en hobby som är ganska mycket universal bland denna generation av unga män, spelar TV-spel. När du har lärt dig vilka spelkonsoler gåva mottagaren äger, besöka en spelsajt som GamePro att ta reda på de hetaste titlarna.

Pop kultur läsningar

De flesta twenty-somethings spendera mer tid online än de gör i verkligheten, och några av de mest roliga och populära webbplatserna på webben nu lägger ut böcker för att uppfylla deras cyber-missbruk. Om det är "F My Life" eller "Sh * t min pappa säger," din gåva-getter kommer att krossa med skratt.

iPod tillbehör

När de inte spelar TV-spel eller surfa på nätet, har de flesta unga män hörlurarna på sin iPod i. Så, chef över till Apple store eller auktoriserad återförsäljare att hitta några av de coolaste hörlurarna, högtalare, väskor, skal, och mer att låta dem öka sin iPod.