mynewspapers.net

Presenter till vänner Under $20

Presenter till vänner Under $20


Re gifting är ett tecken på djup misslyckande. De flesta vänner vill inte bli ihågkommen som "att killen" som svimmade Fruktkakor eller strumpor inpräntad med disco kaniner virvlande hula hoops. Det finns sätt att undvika sådana besvär, som det finns gott om gåvor under £13 som skulle göra en vän glad.

Presentkort

Presenter till vänner Under $20


Kontrollera först att din vän inte kommer att bli kränkt av presentkort. För vissa är presentkort ett tecken på lättja på den gåva som ger del, för andra är super bekvämt sätt att fylla upp en Mp3-spelare eller köpa böcker online. iTunes och Amazon.com kort kan köpas nästan var som helst och även online. Amazon säljer även andra återförsäljare kort, och du kan ställa in din sökning på deras webbplats som börjar på £6. Det finns även möjligheter att anpassa sitt utseende.

Blommor

Presenter till vänner Under $20


Du behöver inte gå till en florist att köpa blommor. Stormarknader ofta sälja dem och erbjuder en mängd olika alternativ till billiga priser. Plus, skickar blommor betyder inte alltid "Skicka rosor." Nejlikor och liljor. Om du måste ge rosor, men inte vill betala för ett dussin, kan du också köpa rosor av stammen och anpassa en bukett av blanda och matcha. Dock snabbköpet kommer inte att leverera blommor till dig, och du kommer sannolikt behöva köpa kortet separat.

Choklad

Presenter till vänner Under $20


De flesta människor njuta av en bra låda med choklad. Detta kan vara en Whitmans Sampler, eller något mer exotiskt, som Godiva. Men om målet är bo under £13, kommer Godiva presentförpackning sannolikt liten.

Vin

Presenter till vänner Under $20


Vin passar nästan alla sociala tillfälle och säsong. En vit zinfandel är uppfriskande under sommarmånaderna, och en tjock merlot eller cabernet passar kalla vinterdagar. En bra flaska vin kan fås för mindre än £13, även det är en viktig från Frankrike eller Australien. Det också passar lätt in i en presentpåse eller bundna med ett enkelt band. Detta är dock inte något att ge som en semester gåva. Det är mer lämpad för som ett hus uppvärmningen, eller har något att ge värdarna för en middagsbjudning.